Godmorgen !

Mandag og dermed en ny uge er skudt i gang! Det er lidt sjovt, for man skulle tro at ugedage ikke kunne være mere ligegyldigt når man er på barsel og alle dage egentlig går ud på det samme, men jeg glæder mig altså stadig til weekend ligesom jeg faktisk også glædes lidt over sådan en frisk ny uge. Klokken er i skrivende stund 8 nul dut, jeg har været i bad og sat et rugbrød over til hævning. Bare rolig – der stod Amo på pakken og jeg ejer en killer røremaskine. Det største arbejde bestod faktisk i at vaske skålen af bagefter. Nu har jeg sat mig tilbage i vores seng med min nye computer i skødet (den vildeste luksus, for det kunne man på ingen måde med mit gamle hakkebræt), og ved siden af ligger mit lille B-menneske og sover den sidste søvn ud.

En anden ting som også er skudt i gang denne mandag morgen er mit nye blogdesign! Har I lagt mærke til det? Det håber jeg sgu’ næsten at I har, for det har været et kææææmpe arbejde 😂 Forskellen er ikke så tydelig hvis man læser med fra mobilen, men særligt fra computer er designet og opsætningen helt anderledes. Blandt andet har jeg introduceret en “læs mere” knap som jeg håber I vil tage godt imod, og så er der også kommet en slider øverst som jeg forestiller mig skal vise relevante indlæg. Jeg er desværre langt fra helt færdig endnu, men jeg håber I vil bære over med byggerod og børnefejl, og så lover jeg at få styr på det hele.

Nu kan jeg høre nogen smaske ved siden af mig – noget der gerne betyder snarlig opvågning. Himlen er blå (i hvert fald her i København), og solen kalder næsten på en gåtur med barnevognen, så mon ikke vi skal det. Kan I have en dejlig mandag derude piger!