Hej venner ❤️

Så er julemåneden og dermed også min julekalender for alvor skudt igang. Vi tyvstartede jo allerede lidt i går med et lidt alternativt bud på årets kalenderlys, men i dag kan vi endelig skrive december og begynde nedtællingen til jul. Og lige netop nedtælling er hvad det handler om i dag. Man kan jo få alverdens kalendere fyldt med godter, og på den måde tælle ned. Jeg husker selv de billige chokoladejulekalendere jeg fik som barn, som egentlig var fyldt med den dårligste chokolade som jeg vist i virkeligheden ikke rigtig kunne lide, men som jeg alligevel knuselskede og troligt åbnede hver dag. Som jeg husker det kunne man vist ikke rigtig få andre slags dengang i de brune firsere? I dag er jeg slet ikke sikker på at man kan finde den der helt billige variant mere, men til gengæld kan man så få et væld af andre og der findes vist efterhånden ikke en slikproducent med respekt for sig selv, der ikke laver en kalender.

Men hvis nu man ikke er til de slikfyldte kalendere, måske har børn der endnu ikke skal fyldes med sukker eller bare har lyst til at supplere med en ny og sjov måde at tælle ned til den store aften, så kunne tavlen her måske være et bud. Den er super simpel at lave og kan jo genbruges år for år. Herhjemme håber jeg at Uma og hendes eventuelle søskende vil synes den er sjov, og at den vil blive en fast del af vores lille families juletraditioner. Jeg glæder mig i hvert fald til at hive den frem om et par år når Uma er stor nok.

Til tavlen har jeg brugt:

  • Magnettavle fra Ikea
  • Klistermærketal og bogstaver (jeg har fundet mine her (1,5 inch) og her (11 inch), men ellers kan den lokale bogpusher sikkert også hjælpe)
  • Buksbomkrans fra Panduro Hobby
  • Selvklæbende magnetplade  fra Panduro Hobby
  • Rødt silkebånd
  • En limpistol eller flydende lim til at lime sløjfen på