guirlande lyserød tegning

Jeg sidder herinde i stuen med min computer, og der er helt tyst i lejligheden. Ikke fordi jeg er alene hjemme, men fordi der er nogen der på bedste hemmelighedskræmmeri-agtige måde pakker gaver ind inde i soveværelse. Samtidig er der så nogen andre der på bedste barnelige vis er på nippet til at kigge ind af nøglehullet, og kun lader være fordi jeg ved hvor meget Lasse glæder sig til at give mig den gave på mandag. Jeg glæder mig også. Hold op hvor jeg glæder mig! Selvfølgelig til at se hvad han har fundet på, men allermest til den der boblende fornemmelse man får i maven når man har fødselsdag. Haha – ja det lyder sikkert barnligt, men jeg elsker fødselsdage og særligt min egen. Please sig der er andre med på det hold 😉

Om lidt skal vi faktisk også til fødselsdag, for en god del af familien har altså valgt fødsels-dag her i slut november. Det kan selvfølgelig godt blive lidt stramt at suse rundt til fødselsdage indenfor den samme uge, men jeg synes nu bare det er hyggeligt, og så er vi gode til at få planlagt forskellige ting på de forskellige dage, så hver fødselsdag alligevel bliver noget særligt. I dag skal vi både hygge, ud at spise og i biografen.

10 ting der afslører at jeg snart fylder 30 – selvom jeg naturligvis stadig ligner én på 21!

  • Jeg kan uden problemer nævne samtlige af deltagerne i årets Vild med Dans, og prioriterer gladeligt en aften med kendis-dans over en aften med dyre drinks der kun overstiges af de endnu højere hæle jeg har klemt mine fødder ned i.
  • Mængden af concealer der skal til at dække mine mørke rander under øjnene
  • Når jeg faktisk synes Medina brugte lidt for meget fuck i sin takketale til DMA den anden aften. Ej men undskyld – jeg ER bare gammel, men jeg tabte fuldstændig tråden med hvad hun ville sige..?
  • Apropos mørke rander så fungere mit legeme slet ikke med sengetider efter 22-nyhederne. Faktisk som i slet ikke. Jeg skal altså helst ha’ minimum 8 timers søvn, og helst uden afbrydelser.
  • Kriteriet for skønhedsprodukter er at det både skal være øko og samtidig have lovprisninger om både glow, anti-aging og helst i en serie der kræver 14 forskellige plejeprodukter. Da jeg var yngre gik den mere på nemt og hurtigt, og sådan en mascara kunne snildt bare friskes op på både anden og tredje dagen.
  • Når indtaget af alkohol virkelig skal overvejes, fordi det tager 3 dage at komme over de tilhørende tømmermænd. Har mere end en gang tænkt om det virkelig er det værd..
  • Den anden dag hørte jeg mig selv sige sætningen “Du kan da godt se at…” til Lasse, da jeg skulle overbevise ham om at noget var tosset. En sætning min mor ALTID har brugt når hun syntes jeg gjorde noget der var dumt eller fjollet, og som jeg hader af et ondt hjertet –  AV! Er det virkelig sandt at vi bliver som vores forældre.
  • Når ens fem-årige niece kigger helt uforstående på en fordi man ikke aner hvor man køber poke-balls, og i øvrigt synes man er helt håbløs fordi man ikke er med på det “rap” hun hører. Lille lort altså! 😉
  • De hvide pigmentløse genstridige hår i bunkevis der viser sig på mit hoved, og de begyndte endda allerede i midten af tyverne. Sad but true!
  • jeg forstår slet ikke at folk der er født i midt-halvfemserne kan være rigtige voksne?!? For slet ikke at tale om de der 00’er-børn – er vi sikre på at de gerne snart må køre bil?