Har I mon allerede fået pakket alle jeres julegaver ind? Herhjemme har jeg fået pakket alle ind. Altså alle dem vi har fået købt that is.. -og jeg mangler så bare lige den stak som vi endnu ikke har fået fundet endnu. Blandt andet mangler jeg stadig Lasses gave, og for første gang nogensinde er jeg VIRKELIG på bar bund med hans julegave. Normalt er han egentlig forholdsvis nem at finde noget til, og han bliver da også glad næsten ligegyldigt hvad jeg finder på, men i år er jeg simpelthen så idéforladt. Måske handler det i virkeligheden også mere om at jeg hver gang gerne vil opfinde den dybe tallerken og finde den der helt perfekte gave, til trods for at Lasse helt sikkert også bare ville blive glad for den lækre sweater eller en fed plade fra den lokale pladegenbrugsbiks.

Nå, men jeg finder nok på noget, og egentlig skulle det her indlæg heller ikke handler om det der er inde i gaverne, men derimod det vi pynter dem med udenpå. Den anden dag lavede jeg nemlig de her små fine til/fra mærker til en stak af vores julegaver, og kom i samme ombæring til at tænke på, at de da var oplagte at dele med jer herinde. De er både nemme og hurtige at lave, og så tænker jeg også at man sagtens kan have børn med i processen, og måske endda de små kreative hjerner kan udvikle videre og finde på andre motiver med knapper. Ligger man inde med gamle knapper eller måske en gammel cardigan som ikke er værdig til genbrugsbutikken, så kan de ovenikøbet også gøres næsten gratis, hvis blot man har lidt lim, en pen og manillamærker eller karton. Se dét er da noget vi kan li’ i en i forvejen dyr måned som december 🙂