Jeg har vist allerede luftet det et par gange eller tre. Jeg elsker at købe gaver og jeg elsker at pakke dem ind. Eller altså det vil sige; jeg elsker ikke så meget de skrigende børn i BR, eller de lange køer af trætte modløse mænd i Matas og det er ved gud heller ikke en fornøjelse at stikke hovedet ind i det kaos der hersker i supermarkederne i december måned. Men at finde på og lave lister med gaveidéer til hele familien – dét er hyggeligt! Jeg beder aldrig om at få pakket ind – ikke fordi jeg er for hellig – men fordi jeg selv elsker at gøre noget ud af det, og sågar ofte kan tage mig selv i flere måneder i forvejen, at årets indpakningstema. Åhh gud jeg tænker nogen synes jeg lyder som en freak, men jeg VED altså også at I er nogen der ude som går lige så meget op i det som mig. Eller det håber jeg ihvertfald.. Jeg holder så meget af at give en fin gave væk, og for mig kan indpakningen næsten sige mere end selve gaven. Jeg har dog lært ikke at forvente det samme retur, og jeg ved også at langt fra alle tillægger det samme betydning som jeg selv. Derfor bliver jeg også glad om en gave er pakket i avispapir eller glimmer og glitter – det er jo heldigvis stadig tanken der tæller <3

En del af årets gaver er allerede købt og pakket ind herhjemme, og i anledning af julekalenderen her på bloggen har jeg i år kørt hele tre forskellige temaer. Noget der faktisk siden har irriteret mit skøre æstetiske øje, og som derfor har betydet at jeg har måtte opdele gaverne i små tema-stilleben herhjemme. Hahaha – det er bare julegaver I know.. Måske nogle af jer kan bruge billederne her til inspiration – og ellers kan min familie da ihvertfald forsøge at spotte deres julegaver 😉