Måske I allerede har set på instagram, hvordan vi i går var på farten det meste af dagen. Ellers kan man stadig nå at se det meste af min story lige her, hvor du også er meget velkommen til at følge med. Jeg havde nemlig fødselsdag, og dagen faldt så heldigt ud at Lasse havde fri fra både studie og arbejde. Jeg fik, som traditionen foreskriver herhjemme, derfor lov at bestemme hele dagens aktiviteter, og selvom jeg var lidt nervøs for hvorvidt Uma var enig i mine valg, havde vi simpelthen bare den bedste dag længe. Morgenen startede selvfølgelig med en sang fra mine to yndlingsmennesker på sengkanten, og efter en langsom morgen satte vi kurs mod en lækker brunch i Hellerup. Først trillede vi dog lige forbi den lokale skole for at stemme, og helt fjollet blev jeg sgu lidt rørt over at Uma nu har været med i stemmeboksen for første gang. Kom I ned at stemme? Jeg syntes simpelthen det er så prisværdigt hvor mange mennesker der knokler for at sådan et valg kan glide nogenlunde smertefrit, og så må vi altså heller ikke glemme hvor vigtigt vores demokrati og det at stemme er.

Nå, men efter at ha’ sat vores krydser, tog vi turen gennem København, som altid summer lidt ekstra på sådan en valgdag. Vi havde et gavekort liggende til Wulff&Konstali, og selvom vi selv har en liggende her på Amager, er den i Waterfront altså bare mere barnevognsvenlig. Jeg blev dog desværre lidt skuffet denne gang. Jeg har efterhånden nydt deres brunch mange gange, men jeg føler måske lidt de er begyndt at hvile lidt for meget i deres ubetingede succes. Vi fik jo faktisk brunch derfra til Uma’s barnedåb, og der var det rigtig lækkert, men denne gang..hmm jeg ved ikke helt – den sad sgu’ bare ikke lige i øjet.

Men mætte blev vi da, og Uma sov ovenikøbet igennem størstedelen. Derfra lagde vi turen forbi et smukt julepyntet Tivoli hvor Uma tog endnu en god lur, købte alt for mange donuts med hjem fra Dunkin’s på Hovedbanen og sluttede dagen af med en god omgang fra Stick’s, inden vi alle tre puttede os i dobbeltsengen inden klokken slog 21. Pretty perfect day if you ask me <3