Så er hverdagen søreme tilbage på banen, og ferien helt og aldeles forbi. Det har simpelthen været den bedste ferie med både sol og havdyp i Egypten, påskefrokoster og familiebesøg og god tid til bare at være og slappe af. I går faktisk SÅ god tid at jeg var liiiiige ved og næsten ved at kede mig – så bliver det dæleme da ikke bedre vel? Men nu er hverdagen tilbage, og det gør egentlig slet ikke spor. Solen skinner ind af mine vinduer, Aarstiderne har sørget for at fylde vores køleskab og jeg har haft god tid til et langt bad med lækre produkter.

Sidstnævnte fik mig til at tænke på om det måske kunne være sjovt for nogen af jer at se et par af mine favoritprodukter, og før jeg fik set mig om havde jeg altså fået skrabet 7 stk. af dem sammen. Fælles for dem alle er at jeg har brugt dem gennem længere tid og er virkelig glad for dem. Jeg har i forvejen aldrig været til rigtig “kradse” produkter, men alligevel har mine rutiner her under graviditeten ændret sig lidt. De allermest skrappe ansigtsmasker har måtte lade livet, ligesom fx. parfume kun er ved særlige lejligheder og uden på tøjet (det gør jeg iøvrigt altid – på den måde undgår man den direkte hudpåvirkning). Makeup bruger jeg heller ikke hver dag, men samtidig giver jeg mig selv lov når jeg har lyst. Jeg tror i sidste ende at baby er glad, hvis mor også er det 🙂

Facial Scrub Mask fra Rudolph Care

Mit forhold til den her scrub går maaaaange år tilbage og det er også sådan et produkt jeg igen og igen giver i gave til andre. Den er bare genial! Det er en mild ansigtsscrub der efterlader huden blød og fugtet, og faktisk er den så mild at den kan bruges hver dag. Jeg bruger den dog gerne et par gange om ugen i badet, hvor jeg påfører den som det første og vasker den af som det sidste.

Leave-in Repair fra Kevin Murphy

Den her leave-in-conditioner er faktisk senest ankomne på min beautyhylde, og var en anbefaling fra min frisør da jeg blev klippet sidst. Selvom jeg kun har brugt den i tre ugers tid, tør jeg dog allerede godt anbefale den, for efter en uges hård sol og havvand i Egypten, har den på alle måder levet op til sit ry. Jeg er egentlig ikke så stor fan af hvis mit hår bliver for “pænt”, men er mere til det rodede tørre look. Jeg vil dog rigtig gerne have plejen, og det synes jeg den her conditioner klarer uden hverken at gøre det for tungt, slasket eller pænt. Jeg bruger den omtrent en gang om ugen når jeg vasker hår, og kommer den i umiddelbart efter vask. Den skal endelig ikke vaskes ud, men kommes blot i håndklædetørt hår inden du føntørrer eller lader det lufttørre.

Bath & shower wash fra Tromborg

Okay, det ér bare en showergel, men så alligevel ikke helt. Den efterlader nemlig huden silkeblød, dufter SÅ lækkert af ingefær og jeg ville ikke undvære den for noget. Den er fast inventar herhjemme på badeværelset hvor vi begge bruger den, og selvom den måske kan virke en anelse pebret i pris, er den alle pengene værd og ganske drøj i brug.

T-zone peeling fra Pudderdåserne

Hvis du læser blogs og/eller følger med hos de kære Pudderdåser, så kender du næsten med garanti allerede den her. Ikke desto mindre skal den selvfølgelig have et par ord med her også, for den har været fast inventar herhjemme længe og ryger absolut ingen steder foreløbig. Det er en blid men effektiv ansigtspeeling til hele ansigtet (og altså ikke kun til t-zonen), og jeg bruger den dagligt under min ansigtscreme. Særligt her under min graviditet har den været ekstra genial til dum graviditetshud og tørre pletter, men faktisk bruger min kæreste den også med succes.

Acai roll-on deo fra Rudolph Care

Der er ikke så meget at sige til denne. Det er en roll-on deo, den virker og har en helt svag lækker duft af de for Rudolph Care kendetegnende Acaibær.

Nude Magique BB-creme fra L’oréal

I mange år forstod jeg hverken de der CC, BB und so wieder cremer, og hver gang jeg prøvede noget i den boldgade blev jeg slemt skuffet. Af uransagelige årsager købte jeg dog denne engang i slutningen af sidste år, og dét har jeg bestemt ikke fortrudt. Der findes garanteret en halv millard andre gode, men for mig virker den her i hvert fald og så gør det heller ikke noget at den er billig vel? Den er let i konsistensen, men “udjævner” små farveforskelle i huden og gør den mere ensartet, og jeg bruger den ovenpå min ansigtscreme og under min mineralpudder.

Baked Minerals Bronzer fra Tromborg

Glow glow glow! Dét er hvad den her bronzer kan, og jeg elsker det! Hvem mangler ikke altid lidt glow til den trætte hud? Faktisk er det ikke bare en bronzer, men kan bruges overalt hvor du trænger til lidt ekstra. Jeg har den i farven “Silk” og bruger den gerne på kindbenene og næseryggen, og til tider får mine øjenlåg også et let strøg. Den er pebret men holder i en halv evighed, og særligt her til sommer er den helt fantastisk til at fremhæve den solkyssede hud.

Indlægget er ikke sponsoreret, men et udtryk for min egen begejstring. Produkterne har jeg købt og betalt af egen lomme, og diverse links er derfor kun et udtryk for hjælp til læserne.