Den 9. august 2017 kl. 01.31 kom denne lille dame, mit nye sidekick og allermest elskede lille baby til verden – 3630 gram og 51 fine centimeter. Det var kærlighed ved første blik for både hendes far og mor, og den kærlighed vokser sig på magisk vis kun større for hver dag der går. Hun er den sejeste, blideste, klogeste og absolut mest vidunderlige baby, og det kommer naturligvis fra hendes helt upartiske mor 😉

Damen her er selvfølgelig også the main reason til hvorfor der skulle passere lige knap 4 måneders stilhed her på bloggen. Nu har Uma og jeg dog taget en kollektiv beslutning om at vende stærkt tilbage, og særligt Uma har lovet at give sin mor lidt mere tid bag skærmen. Jeg elsker mine dage på barsel, og hver dag flyver afsted hurtigere end jeg kan nå at følge med. Jeg savner dog også virkelig at gøre noget for mig selv, og her har bloggen alle dage været mit rum. Vi fortsætter i samme spor med alt fra indretning til opskrifter og hverdagsliv, men vores nye liv som børnefamilie kommer uden tvivl også til fylde herinde.

Men i første omgang så sig Hej til min Uma, og så ses vi forhåbentlig snart igen <3

Ps. Billederne er iøvrigt fra invitationen til Uma’s barnedåb som vi søreme også allerede har afholdt, og lur mig om der ikke kommer lidt mere om den dag også 🙂