Med et upcoming nyt soveværelse trawler jeg gennem virkelig mange boligwebshops i de her dage, og alle steder suger jeg inspiration og putter i den virtuelle kurv. Dog bliver langt det meste i kurven, da jeg vist ikke kan forsvare de helt store indkøb endnu. Vores projekt trækker nemlig stadig tænder ud, og lige nu står der stadig kun rå vægge og slidte gulve, og vi og alt vores habengut bor på en madras i stuen. Vi knokler dog på sagen, og derfor tænker jeg da også at det er godt givet ud med lidt onlineinspiration. En eller dag MÅ jeg vel få lov at fylde lidt dimserier ind.

For tiden er en af favoritterne Ellos.dk, og jeg har samlet lidt af mine favoritter derfra. Jeg husker Ellos fra min barndom, hvor min mor købte postordre-tøj fra et farverigt reklamekatalog med afkrydsningsliste, og jeg blev derfor også meget overrasket, da jeg for et par år siden endnu engang stødte på, et nu langt mere moderne, Ellos. De byder stadig på tøj til hele familien og har faktisk formået at hive en lang række lækre mærker ind. Men endnu bedre har de nu også tilføjet en boligkategori med alt fra møbler og interiør til køkkenmaskiner og gulvtæpper, og her kan man altså finde gode sager imellem. Ofte kører de ovenikøbet kampagner, og lige nu tilbyder de eksempelvis 100 kr. i rabat, hvis du køber for 500,-

soveværelse_ellos

1. Duftpuder     2. Planteophæng     3. Sakselampe     4. Gardinstang messing     5. Sengesæt rosa

6. Badekåbe     7. Grågrøn pude     8. Væglampe     9. Essie neglelak     10. Vindspil     11. Pude mørkegrå