Bum! Så ramte vi næsten 5 måneders radiostilhed på bloggen. Noget der hverken var planlagt eller ønsket, men som desværre bare har været nødvendigt. Jeg har hverken besteget bjerge eller været på jordomrejse, men har tværtimod haft brug for lidt tid til at fundere, trække vejret og skrabe overskud ind. På trods af at jeg stadig er hensat til et liv i dagpengeland, har jeg nemlig haft travlt – for jeg er gravid!

Ja sgu! Jeg er ved at gro en baby!

Faktisk er jeg så langt med byggeriet, at jeg allerede er i 25. uge. Det er SÅ vildt at tænke på, og vi er selvfølgelig begge helt oppe at ringe, glade og lykkelige – og samtidig også pisse meget skræmt fra vid og sans! Hvor vildt er det lige at der ligger en lille baby inde i min mave?!? De sidste 25. uger har været så vilde og fantastiske i en ren lykkerus, men på samme tid har det også væsentligt hårdere end jeg havde troet. Jeg har været ramt af frygtelig kvalme og opkast på den næsten invaliderende måde, og har derfor også været nærmest bundet til sengen og lejligheden og været i minus overskud. Den sidste tid er det dog endelig begyndt at vende og særligt her i den seneste uge som vi har tilbragt i Egypten, har jeg haft det bedre end nogensinde før i den her graviditet.

Som sagt er jeg allerede godt over halvvejs, og det betyder altså at der allerede i slut juli flytter en lille baby ind i vores liv og nok også på bloggen. Hvor meget det kommer til at fylde har jeg endnu ikke helt besluttet, men mon ikke der kommer til at ske lidt.

Nu vil jeg slippe Egyptens 30 grader og fange en flyver hjem til smukke København, men jeg vender stærkt tilbage og kan næsten ikke vente med at dele en masse med jer! Indtil da må I ha’ en vidunderlig onsdag derude 😘