Roadtrip USA Californien

Cali 2015: En herre meget tilfreds med sit nye ride

Roadtrip USA Californien

Cali 2015: Et dejligt minde om den dag hvor alt gik galt, og hvor vi faktisk også nær var kørt tør midt i bjergene

Roadtrip USA Californien diner

Cali 2015: True american diner style 

Så kommer der lige endnu et rejseindlæg. Ved godt at det måske fylder lidt meget herinde lige for tiden, og at det kan være drønkedeligt for dem der har hverdagslivet og ikke ferie i sigte, men samtidig fylder det altså virkelig meget herhjemme, og det afspejler sig selvfølgelig også i bloggen. Vi rejser allerede på fredag, og mangler stadig at få styr på en masse praktisk, ligesom vi skal ha’ gjort klar til vores lejligheds-sittere. Når man sådan skal ha’ andre til at bo i ens hjem, må det hele jo gerne skinne, eller sådan har jeg det i hvert fald. Vi skal også ha’ fjernet lidt af vores ting og særligt tøj, for let’s face it; Når man bor på 43 kvm. er det ikke plads vi har mest i overskud af.

Roadtrip USA Californien santa cruz

Cali 2015: Santa Cruz’ing

Roadtrip USA Californien

Cali 2015: Kommer til at savne vinden i håret og den ultimative roadtrip-bil – også selvom det ville være en dårlig kombi med Floridas luftfugtighed, ustadige vejr og thunderstorms.

Men en ting som vi da efterhånden har fået på plads, er planlægningen af vores roadtrip-rute, som vi umiddelbart tænker den skal være. Hvis der er noget vi har lært af tidligere roadtrips, så er det at alt kan ændres på få sekunder, og derfor er det også langt fra sikkert at det er den endelige rute når først vi er på vejen. Til gengæld har vi også lært at det i hvert fald for os, er rart at have en rute at støtte sig til.  Nu kan de af jer det måtte interessere i hvert fald se den, og så tænker jeg at smide den endelige rute op, når vi engang er kommet hjem igen og har fordøjet turen. Det kunne jo tænkes at der sidder en enkelt eller to derude som også planlægger roadtrip i sydstaterne, og så er her i hvert fald lidt inspiration.

roadtrip sydstaterne colormecrazygoessouth rute

Fordi det her er en budgettur, er der mange af de store dyre attraktioner vi i hvert fald i første omgang har måtte skære fra. Det kan selvfølgelig i sig selv være lidt ærgerligt, men betyder til gengæld af vi ikke har været bundet til at bestille billetter til alt muligt i forvejen, og derfor også har mere plads til fri leg. Da vi var i Cali sidste år bookede vi blandt andet en helikoptertur over Grand Canyon og en tur i luftballon i Napa Valley hjemmefra (det er man nødt til i højsæsonen), og uagtet hvor fantastiske og uforglemmelige de ture var, betød det også en plan der ikke kunne afviges meget fra. Denne gang er den umiddelbare rute endnu engang lagt udfra alle de tips vi har fået, hørt og læst om rundt omkring, men intet er booket undervejs, og derfor kan vi også hurtigt ændre kurs. Det eneste vi allerede på forhånd har booket er den første og de to sidste nætter. Den første bliver selvsagt i Miami hvor vi lander sidst på dagen, og derfor ikke gider bøvle med at booke hotel uden internet osv. De to sidste nætter har vi booket på det fineste lyserøde “slot” i Key West, og her er planen at vi skal nyde de sidste solstråler og komme helt ned i gear, inden turen går hjem. Har jeg fortalt at jeg glæder mig? For det gør jeg! Føj hvor jeg glæder mig!
roadtrip sydstaterne colormecrazygoessouth rute