Colormecrazygoessouth

Så er vores sommerferie i hus!!! Jeg troede ærlig talt ikke på at det ville ske. Tidligere på året tømte vi jo opsparingen med en soveværelsesrenovering, og siden da har kistebunden altså været lidt lunken. I forrige uge havde vi jo en lækker tur på Bornholm. En tur der blev planlagt fordi vi var usikre på vores ferie i august, og fordi vi trængte til et pusterum fra hverdagen. Mens vi var på Bornholm faldt vores august-ferie på plads, og lige pludselig stod vi med tre helt åbne uger. Vi har snakket meget om endnu en drømmetur til USA, men det er pokkers dyrt, og derfor har vi også været omkring muligheden for afbudsrejser, et roadtrip ned gennem europa og tanken i at blive hjemme og nyde den danske sommer.

Men! Nu er det lykkedes! Tidligere i dag bestilte vi flybilletter og vi skal til… MIAMI!!!

British Airways skulle have 6000 kroner for os begge tur/retur, og det var dæleme for godt til at lade gå forbi. Sidste år gav vi altså næsten 17.000 lede kroner for to billetter til LA i nogenlunde samme periode. Ja, av min arm som vi siger i Matador! De to billetpriser er i øvrigt et meget godt billede på den forskel der bliver på de to ture. Sidste år var vi på tre ugers roadtrip rundt i Californien, med afstikkere til Nevada, Utah og Arizona, og vi gav den fuld gas på alle leder og kanter. Vi kørte rundt i en lækker cabriolet, boede på toplækre hoteller og sparede hverken på mad, oplevelser eller shopping (Hej Mulberry taske). Den her tur bliver ikke en gentagelse af sidste år. I stedet bliver det en billigere bil, billige moteller/telt og mad og sjov på budget. Det skyldes selvfølgelig at budgettet i år er MEGET lille, men samtidig bliver det også en sjov udfordring som vi begge faktisk glæder os til. Der er ingen tvivl om at den fede bil, de lækre hoteller og den gode mad er fantastiske oplevelser. Ja vi havde nok faktisk vores livs tur den sommer og som jeg tidligere har nævnt her på bloggen, er det en tur jeg stadig tænker tilbage på med et smil, hver evigt eneste dag. Men det var også det nemme eventyr med amerikansk convenience all the way, og i stedet bliver denne her tur altså et lidt mere udfordrende eventyr på stramt budget.

Indtil videre har vi som sagt kun købt flybilletterne, men uden at have frekventeret guidebøgerne endnu, drømmer vi indtil videre om: Miami, Key West, Dry Tortuga Nationalpark, Everglades, Nashville, Smokey Mountains, Atlanta, New Orleans.

Der kommer helt sikkert flere til og en del skal uden tvivl også skrælles væk, for med 14 dage på tapetet, kan vi nok ikke nå det hele. Men hold nu bøtte hvor jeg glæder mig! Til det første sug i maven når vi træder ud af Miami’s lufthavn. Til de lange lige stræk på de brede amerikanske veje, med vores roadtrip-playliste på repeat og en starbucks i kopholderen. Til de store naturoplevelser hvor vi kniber os selv i armen, og til de lange nætter i teltet, når vi kryber helt tæt sammen i mørket. Hold fast hvor jeg glæder mig. Fik jeg sagt det?

J E G  G L Æ D E R  M I G