pakkekalender ide diy nisselandskab

En uge til første advent – NU må vi da gerne jule ik! Jeg er allerede i toplækkert julehumør, og det blev bestemt ikke mindre, da jeg tidligere på ugen sad og fedtede med den her pakkekalender. Faktisk var det en fødselsdagsgave til en sød pige der startede det hele, for da jeg ikke helt kunne hitte på hvad hun skulle have, fik jeg i stedet den idé at hun da skulle ha’ en pakkekalender. Jeg synes selv det er vildt hyggeligt med sådan en kalender, og har også lavet et utal i min tid. Den her variant har jeg dog aldrig lavet før, og egentlig var det også en idé om at tegne på et par af gaverne der tog lidt om sig, og så blev jeg sgu’ bidt af det.

Tanken bag er selvfølgelig det klassiske nisselandskab, og faktisk stammer en god del af de rekvisitter jeg har brugt, fra min egen barndoms nisselandskaber. Det er selvfølgelig et større arbejde sådan at tegne på hver enkelt pakke, men det tog faktisk kun et par dage, og jeg synes det var hyggeligt hele vejen igennem. Jeg er absolut ingen mestertegner, men den usikre skæve streg har i min verden også sin charme.

Har du lyst til at kaste dig ud i noget lignende men er usikker på det store arbejde, så kan man jo sagtens nøjes med et par af pakkerne. Det hele handler jo bare om at danne en lille historie.

Hav en vidunderlig søndag derude. Jeg vil tage min kærlighed i hånden og trippe ud i Malmø’s smukke gader. Den perfekte måde at nyde min sidste dage i tyverne.

pakkekalender ide diy nisselandskab

pakkekalender diy ide nisselandskab

pakkekalender ide diy nisselandskab

pakkekalender ide diy nisselandskab

pakkekalender diy ide nisselandskab