diy fødselsdag invitation 30 år 30th thirty

Fik jo for pokker aldrig vist jer de der invitationer! Jeg sendte jo for lidt tid siden hjemmelavede invitationer ud til min fødselsdag. Det er så sjældent man får andet end kedelige rudekuverter med posten, så jeg ville gerne at det skulle være vaskeægte invitationer på papir med frimærke und alles. PostNord ville så at det skulle være lidt af en udfordring, og selvom de lover levering inden for 5 hverdage, var der mange af invitationerne der først nåede frem efter det dobbelte! Heldigvis er jeg jo i rigtig rigtig god tid, og det kan jeg altså så også anbefale andre at være. I hvert fald hvis det er PostNord der skal levere.

Nå, nok om sure opstød. Invitationerne lavede jeg selv og fik printet hos Vistaprint. Jeg fandt inspiration her hos Christina, der engang havde været så sød at dele sin invitation, og det gav mig idéer til min egen. Særligt var jeg vild med de fonts som Christina havde brugt, og var så heldig at jeg engang i tidernes morgen blandt tusind andre, også havde hentet netop dem ned til min computer. Er ikke helt sikker på at jeg ville kunne give en guide på hvordan i dag, men det kan man helt sikkert finde rundt på google.

invitation fø'dselsdag 30 år 30th diy

Selve invitationen har jeg meget non-pro lavet i word, og det gælder også den grønne udsmykning der går igen flere steder. Selve invitationen fik jeg som nævnt printet hos Vistaprint i mat genbrugspapir, og det gælder også de runde etiketter som jeg har brugt til at lukke invitationerne med. Frimærkerne har jeg lavet via PostNords hjemmeside, og så printet ud på etiketpapir. Adresserne printede jeg via word direkte på kuverterne, og så kom der lidt guld-konfetti fra MeriMeri ned i hver kuvert.

invitation fødselsdag diy 30 år 30th birthday

Det er helt sikkert en dyrere løsning end så meget andet, og særligt hvis alternativet ellers er mail eller sms invitationer. Omvendt synes jeg altså de har været hver en krone værd, og hvis man ser sig lidt for og fx benytter nogle af de rabatter Vistaprint kører med, så kan det gøres fornuftigt. -Og helt ærligt – det der med at fylde 30 regner jeg altså kun med skal ske én gang 🙂