diy_confetti_gave

I dag bliver en sød sød pige og hendes ligeså søde kæreste gift hjemme i København og jeg syntes næsten jeg kan høre rådhusklokkerne bimle helt herovre. Åhh den kærlighed <3 Inden vi rejste til USA skulle jeg fikse en lille gave til dem, og det kom der efter min mening en ret sød og ikke mindst nem DIY ud af.

Selve gaven er et gavekort til en restaurant, og tanken er selvfølgelig at de nygifte kan nyde en god middag. Gavekort er dog bare tit en bogstaveligtalt lidt flad fornemmelse, eller som i dette tilfælde – faktisk bare en lille kvittering fra restauranten. Jeg valgte derfor at rulle gavekortet ind i lidt lyserødt silkepapir, og sammen med en god gang konfetti, kom det hele i en stor gennemsigtig ballon. Ballonen er i det her tilfælde sat fast til et patentglas med pastalfarvede skumfiduser, men jeg kunne også sagtens forestille mig at bruge ballonen med konfetti alene.

diy_confetti_gave3

De store stickers udgør bryllupskortet, og indeholder en kærlig hilsen til brudeparret 

diy_confetti_gave5

Mit lyserøde og  kærligheds-indsmurte hjerte kan lige forestille sig hvordan det udløser den fineste regn af konfetti, når brudeparret springer ballonen <3

diy_confetti_gave4

diy_confetti_gave2

Ballon og ballonpind fra Søstrene Grene, konfetti og skumfiduser fra Flying Tiger, patentkrukke fra IKEA og stickers fra Bog&ide

Indlægget er IKKE sponsoreret, men blot et udtryk for min egen begejstring.