I forlængelse af mit indlæg den anden dag, tænkte jeg lige at dele et par billeder af den gave vi havde med til brylluppet. Måske nogen af jer der læser med, kan bruge ideen – for selvom I går stille med dørene herinde, kan jeg heldigvis se at I er nogen stykker der læser med, og nuijjh hvor gør det mig glad.

Nå, det var et sidespring, og nu var det jo altså bryllupsgaver det skulle handle om. Brudeparret i lørdags havde formidlet en ganske fin ønskeliste gennem deres gavekoordinator, men jeg valgte at navigere uden om den, da vi var mange gæster om den fine liste. Det viste sig da også at være et klogt valg, da der nærmest ikke var en eneste gave på gavebordet der ikke gik igen to, tre, fire og helt op til fem gange. I stedet var det min mening at finde på en hyggelig, original og personlig gave til parret, men pludselig kom ferielivet på tværs og jeg kom i tidsnød. I stedet tyede vi til en pengegave, og eftersom brudeparret også ønskede sig tilskud til renovering af deres fælles hjem, ja så blev det faktisk på sin vis alligevel til noget fra ønskesedlen. Jeg kunne dog ikke få mig selv til at komme med en flad kuvert, og derfor gik jeg i tænkeboks. Det kom der dette hyggelige lille plateau ud af, inspireret af brudgommens entusiasme for biler og den gamle klassiske tradition med konservesdåser bundet på brudeparrets bil. Jeg syntes selv den gjorde et ganske fint indslag på gavebordet, og den faldt da vist også i god jord hos modtagerne.

  • Den runde plade i tykt karton er en kage-plade jeg købte i Tiger for et par måneder siden. Lignende kan dog også findes i diverse kagebutikker og webshops. Med sort acrylmaling har bilen fået en vej at køre på.
  • Bilen har jeg fundet her. De har en butik ikke langt fra mine svigerforældre, og det var heldigt for mit tidspres, men ellers sender de også gerne. Bag på bilen har jeg bundet små “konservesdåser”, lavet af halve 1-kroners møntruller pakket ind i sølvpapir og påklistret små etiketter jeg havde tegnet på. Hele molevitten er sat fast ved hjælp af en limpistol.
  • Guirlanden er simpelt lavet med en guirlande fra Søstrene Grene, 2 grillspyd og en tusch. Hele opsatsen er limet ovenpå en papæske indeholdende flere mønter og masser af farverig konfetti 🙂