poster1

Tilbage i midten af april, skrev jeg det her indlæg om at forny hjemmet med nye posters. Kort tid efter var vi på FindersKeepers, hvor vi fandt et par nye fine til stuen, men derudover købte jeg også allerede én samme aften som jeg skrev indlægget – også selvom jeg havde plabret løs om at overveje og overbevise. Skæbnen ville nemlig at jeg, da indlægget var skrevet, helt tilfældigt faldt over nogle af vores gamle feriebilleder, og det affødte en idé om at lave min egen plakat.

Lasse er lidt af en fotonørd, og går meget op i alt fra det rigtige lys til lukketider mm. Når vi er på ferie, har vi mange og lange fotosessions når han falder over et godt motiv, og selvom jeg godt kan blive lidt træt af fx. at blive parkeret i vejkanten i Death Valley mens solens 50 grader smelter mit ansigt, ja så elsker jeg det også. Jeg elsker at han er så passioneret omkring det, og går så meget op i det. Det er faktisk også ham der skyder en del af mine billeder til bloggen, og jeg nyder at han har lyst til at tage del i min lille hobby.

Idéen gik rent hjem hos ham, og han blev simpelthen så glad da han så den. Billedet stammer fra vores mest fantastiske ferie til dato, nemlig vores 3 uger lange roadtrip i USA sidste sommer, og hvis ikke I allerede har gættet det, så er det et snapshot fra Grand Canyon. Et billede der udover at vise Grand Canyon også minder mig om vores livs sommer, og om en ferie jeg til stadighed tænker tilbage på med et smil, mindst én gang om dagen.

poster2

Billedet har jeg redigeret og beskåret i det gratis billedbehandlingsprogram Picasa. Originalbilledet var væsentligt mere rødt i det (fordi GC jo for pokker er rød Tina!), men det kunne jeg altså ikke helt forlige mig med, så jeg har skruet lidt på farverne – heldigvis til fotografens store tilfredshed. Der findes et utal af fremkaldelses-services på nettet, og jeg er ret sikker på at de alle tilbyder plakat-print. Jeg benyttede Pixum.dk, og slap med lige over 100 kr. for en 50×70 cm plakat i mat kvalitet. Det er altså en top i orden pris for en unik personlig plakat!