garland_1_1

En af de ting jeg allerede har kastet mig over i forberedelserne til min fødselsdag er pynt. Som jeg fortalte i går er det lokale vi har lejet lidt ordinært og kedeligt, og derfor er jeg gået all in på pynt, dekoration og nipserier. Visse af tingene kommer jeg nok til at købe mig til, men indtil videre er jeg jo i god tid, og derfor har jeg også kastet mig over papir og lim i vildskab. Er helt vild med de her “Tissue Tassel Garlands”, og faktisk allerede lavet dem flere gange før. Denne gang har jeg dog udfordret mig selv og kastet mig ud i en 7,5 meter lang udgave. Vanvittigt hvis du spørger nogen, men jeg tror altså det bliver pisse fint! Vi skal jo bare lige over den her “silkepapir, limklatter og snor på kryds og tværs i hele stuen” periode..

garland_2

Skulle du få lyst til at kaste dig ud i din egen guirlande så tjek min guide nedenfor. Det ser altså også fint ud med bare en enkelt meter, og så er det vist også langt mere overkommeligt.

DIY: Tissue Tassel Garland

Du skal bruge

  • Silkepapir (I de fleste standardpakker med 10 ark, kan du få 20 kvaste ud af en pakke)
  • Saks
  • Limpistol (eller evt ståltråd)
  • Snor

garland_guide_1

garland_guide_2

garland_guide_3

garland_3