Jeg ELSKER seriøst tiden op til højtider! Elsker at nusse med dimserier, at forberede og planlægge og så selvfølgelig også al den hygge der som oftest følger med. Påsken er ingen undtagelse, og i de her dage er der gået fuld kuk-kuk-pip-pip i den herhjemme. Jeg ejer dog ikke en snert af påskepynt, men for mig er påsken ligeså meget forårets fest og behøver altså ikke involvere hverken syntetiske gule fjer eller små porcelænskyllinger. I stedet gør jeg alt for at hive foråret indenfor, og jeg håber også sådan at påsken blandt andet kan blive brugt på at gøre altanen forårsklar. Et sted jeg til gengæld går all-in på påske-lir er i en påskekage og på påskeæg til familiens små hoveder. Sidstenævnte har jeg fedtet med de sidste par dage, og nu har jeg så lagt hovedet i blød for at udtænke årets påskekage. I år skal kagen bringe glæde til påskemiddag hos svigerfamilien, og særligt min svigerfar er så kageglad, at selv en citronmåne fra tanken nærmest kan gøre lykke. Citronmåne bliver det nu nok ikke til, for mit hjerte er allerede begyndt at banke for en choko-hindbær kombination, og lur mig om ikke også den skal pyntes til den helt store påske-medalje. Mens vi venter på at mit kagehjerte træffer de store beslutninger, kan I i stedet få sidste års påskekage. Eller skal vi sige kageR. Sidste år blev det nemlig til 30 glade cupcakes i form af både kaniner og fine påskelam – de vakte glæde på mit arbejde, og der blev spist rub og stub.


Det er oplagt at bruge din yndlingsopskrift til de her cupcakes, og pyntmæssigt er de virkelig også nemme at gå til. De pynter og lyser op på et hver påskebord, og jeg kan også forestille mig at de ville vække glæde hos familien mindste. Jeg valgte at bage en omgang lækre chokolade-cupcakes plus min evige favorit; Rabarber/marcipan. På dem begge har jeg brugt en helt ordinær creme cheese frosting iblandet lidt farve. Kaninens ører og fårets øjne er formet af hjemmelavet fondant. Skal det gå stærkt, kan man sagtens købe sig fra det fx. her. Fårets ansigt, ører og hale er hentet i den lokale bland selv biks 🙂


Indlægget indeholder reklamelinks