Godmorgen de damer <3

Solen skinner, luften er kold og crispy og jeg er i mægtigt humør! Jeg har allerede luftet det lidt. Denne weekend står på et lille getaway, og det er selvfølgelig i særdeleshed grunden til mit ekstra gode humør. Min søde kæreste har nemlig været så skøn at invitere mig på fødselsdagstur til Malmø, og faktisk er vi allerede på vejen. Om lidt triller vi op på den smukke Øresundsbro, og derfra står den på kardemommeboller, lösgodis og slentreture hånd i hånd.

Malmø er uden tvivl som et andet hjem for os, og vi har været på getaway derovre et utal af gange. Det tager kun en halv time fra København, og alligevel er det som en komplet anden verden. Derovre er vi væk fra hverdagen, og jeg elsker fornemmelsen af at kunne glemme vasketøj, bekymringer og rudekuverter for en stund. Vi bor altid det samme sted, vi parkerer i samme parkeringshus, vi spiser på vores yndlingsrestauranter, shopper hos favoritterne og går ture i de områder vi holder allermest af. Det kan måske lyde kedeligt , men jeg elsker det!

Det gode kamera er pakket i tasken, for som jeg også har snakket om før, har jeg en lille Malmø-guide i støbeskeen. Indtil da håber jeg i får en fantastisk weekend med ekstra kys og flødeskum i kakao’en.