IMG_1254

Min hjerne, mit hjerte og min krop SKRIGER på sommer, sol og varme! Dagligt sender jeg lumre tanker mod sommeraftener på altanen med søde mennesker, frydefulde kolde dyp i havet og bare tæer i det varme strandsand. Sidstenævnte minder mig i øvrigt om vores sommerferie sidste år, som stod på tre ugers roadtrip rundt i den californiske sommersol. Vores absolutte sidste timer af ferien, inden vi skulle stå ret i LAX, havde vi besluttet skulle bruges med et sidste tå-dyp i Stillehavet. Efter at have pakket vores 90 kg’s bagage på hotellet, rullede vi taget af vores sorte lyn, en Chevrolet Camaro, og satte kursen mod Malibu. Fordi vi møjsommeligt havde pakket alt vores bagage med henblik på afrejse, var vi også iklædt et mere DK-klima-venligt outfit, og vi smed derfor blot vores sneakers i bilen på parkeringspladsen, og begav os hen over den brede sandstrand. I starten gik det okay. Sandet var lunt, ja faktisk mere end lunt, men som sagt gik det ok. I starten.. For jo nærmere vi kom vandet, jo varmere blev det skide sand sgu! Det endte med at vi til sidst løb afsted i små intervaller, og gjorde holdt på Lasses t-shirt, som han heroisk havde smidt i den gode sags tjeneste. Kun en solsvedet pølsedansker på Mallorca har været gladere for at se det kolde hav, end vi var den eftermiddag! Da Lasse endelig fik mig ud af det svalende vand sidst på eftermiddagen, viste han sig endnu engang fra sin heroiske side og spurtede i bedste Baywatch-stil gennem sandet op til bilen og hentede vores sko – min helt! Skaden var dog desværre allerede sket, og vi rejste begge hjem med brandvabler under fødderne. Jep – brandvabler på grund af noget skide sand! Av for helvede, lektie lært og en af de mere aparte souvenirs vi fik bragt med hjem der!

malibu_livredder

Nå, men det var lidt af et sidespring og så alligevel ikke. Vi snakker nemlig meget om ferie i de her dage. Vi drømmer og snakker og drømmer noget mere, og helt konkret er det lige nu særligt sommerferien det handler om. Vi har tre uger i august, og vi vil SÅ gerne have endnu et eventyr til vores historiebog. Vores roadtrip i USA sidste år har virkelig plantet en lyst efter mere, og vi overvejer stærkt at gentage succesen igen i år. Men sådan et roadtrip koster maaaaange penge, særligt når det er tre uger i den dyre august, og skal det lade sig gøre skal vi spare hver en overskydende klink op fra nu og indtil august. Sidste år havde vi den ultimative tur og brugte tæt på 100.000 kr. på tre uger.

camaro2

Skal vi afsted igen i år bliver det ikke i nærheden af de penge vi kan bruge, og det vil hedde langt mere telt end hotel. Men det kunne stadig være den mest fantastiske tur, og drømmen lever i hvert fald indtil videre. Så må vi se hvor meget vi får sparet op. Vi tænker selvfølgelig også lidt i alternativer, skulle den store tur til frihedens land ikke lykkes. Vi har snakket om et roadtrip ned gennem Europa eller et helt simpelt roadtrip rundt gennem Sverige med slut-destination på Bornholm. Fornemmer I et tema? Begge dele har sine fordele og er overbevist om at vi får en skøn ferie lige meget hvor vi ender. Lige nu er det bare USA der trækker mest, men vi må se om spare-evnerne rækker. Hvorfor skal de pokkers moneter også brænde sådan særligt i mine lommer?!?

camaro1

camaro3