Hulk hulk vores ferie er slut, Bornholm græder og så gør jeg sgu’ os! Ej alvorlig talt så er jeg altså virkelig dårlig til når rart slutter. Jeg øver mig dog på at blive bedre og tænke tilbage på alle de dejlige ting vi har oplevet, og med det i mente er her et lille oprids af ferien i tal 🙂

 • 1 forstuvet ankel
 • 6 besøg på røgeri
 • 1 dyp i Østersøens iskolde vand
 • 1171 stk fregner på min næsetip
 • 14 stk is spist; 2 softice, 6 gammeldags, 6 astronaut-is
 • 1 dyp i poolen
 • 631 smukke km kørt rundt på øen
 • 1 mågeangreb
 • 75 stk irriterende norske basunblæsere
 • 1 stk morgenvækning kl 6.55 af basunblæsererne. Det var heldigvis søndag..
 • 4 stk solskoldninger, hvoraf ingen af dem er mine
 • 5 stk lækre brune lemmer, hvoraf ingen af dem heller er mine
 • 1 x bil der blev væk
 • 1 x bil der blev fundet
 • 30 x bornholmske instagrambilleder #hvadbornholmkan