• Er jeg ikke den eneste der gror herhjemme. Både rabarber, jordbærplanter og æbletræ står i fuld flor, og jeg fejrede det ved at koge kilovis af bær fra fryseren i dag. Det kom der blandt andet en killer rabarbertrifli ud af – opskrift følger!
  • Er jeg stadig helt blæst bagover af alle de søde hilsner, kommentarer og likes på mit indlæg den anden dag. Hold kæft hvor er I bare søde! Tak!
  • Havde jeg ærligt ikke regnet med at skulle vende hjem til sko, strømper og vinterjakker efter vores lille solskinsferie i Egypten. Hvad blev der af påskeferie med solskin på næsen og bare ankler?!?
  • Er min timehop-app meget apropos ovenstående, i de her dage fyldt med minder om grillpølser og frokoster i solen sidste år. Ja lad os da gerne træde i det..
  • Også meget apropos Egypten. Hvad pokker er det all-inclusive konceptet gør ved nogle mennesker? Jeg skal ikke gøre mig bedre end andre, men av jeg krympede mig altså en del gange og blev faktisk flere gange helt ked af hvordan vi kan finde på at behandle andre mennesker.
  • Er jeg endelig brudt ud af min kvalme-bræk-bobbel, og er blevet klippet for første gang siden august. Har jo fandme fået helt ny paryk der kan reddes ud und alles. Så glemmer vi selvfølgelig bare et kort sekund den 15 cm udgroning der lever på toppen af mit hoved 🙄
  • Kunne frisøren dog ikke gøre noget ved alle de der nye totter der er begyndt at vokse ud og omkranse mit hoved. Graviditetshår kaldte hun det.. Hvorfor fanden er der ikke nogen der har sagt noget om det?!?
  • når vi er ved det der med ekstra “benefits” ved at være gravid; Var der ikke lige nogen der kunne ha’ nævnt det der halsbrand? Jeg kan jo dæleme ikke så meget som kigge på en appelsin, uden at ha’ “glæde” af den i flere timer efter!
  • Drømte jeg den anden nat, at jeg deltog i en konkurrence om at indkøbe samtlige varer i Nettos tilbudsavis på tid, men at jeg måtte kaste håndklædet i ringen fordi jeg fik så ondt i benene at jeg næsten ikke kunne gå. Et par dage tidligere var det en konkurrence om at sælge flest hotdogs i en pølsevogn jeg måtte give op på, og jeg vågnede helt forvirret med smerter og tænkte “skide pølsevogn”! Bækkensmerter much?!?