• Har jeg 3 x vasket/tørret alt det babytøj vi indtil nu har indkøbt. Hold nu kæft hvor bliver sådan noget vasketøj bare væsentligt mere cute når det består af tøj i str micro-mini 😍
  • Har jeg de seneste måneder haft en voldsomt irriterende “puls-susen” for mit højre øre, som åbenbart også kan relateres til det der med at gro en baby.
  • Er eneste bonus ved ovenstående, at jeg har væsentligt sværere ved at høre min overbo buldre rundt. Desværre bare ikke nok til at det overdøver besøg af hendes kæreste..
  • Tror jeg endelig vi har fundet den barnevogn vi skal ha’. Nu prøver jeg bare at glemme at man kan få en hel ferie for de samme penge!
  • Har jeg åbenbart bevæget mig det halve af Amager rundt med farverig krymmel på maven. WTF KRYMMEL?!? Hvis jeg da så bare havde spist noget med krymmel..
  • Blev det selvfølgelig en dyr fornøjelse for mig selv med det indlæg om LirumLarumsLegs fødselsdagsrabat den anden dag. Det gik skide godt indtil Lasse mod forventning vendte tommelfingeren opad til de der luftballoner..for helvede da..
  • Går jeg på 5 ugers ferie på mandag. Kan vi lige aftale at få pakket det der regn, hagl og SNE væk og i stedet skrue op for både sol og grader. Altanliv FTW!
  • Apropos altanliv så insisterede jeg på at grille i går! Man kan bare kun gå et vist antal måneder uden en grillpølse and time was up! Det var btw en pisse kold fornøjelse og jeg måtte stå inde bag den lukkede altandør for at holde øje med de skide pølser
  • Krummer jeg skiftevis tæer og tænker “that could be me”, når jeg læser hemmeligheder hos Miriam. Hun har lige udgivet endnu en omgang her til aften og hvis du ikke allerede kender hendes blog, så skynd dig afsted. Hun er fantastisk 😍