• købte jeg for 100 kr. kirsebær den anden dag. Den her graviditet gør mig sgu’ fattig, og nej..hverken æbler eller bananer gør det..

 

  • har jeg opdaget removable wallpaper på Etsy – det åbner jo en helt ny verden af muligheder

 

  • er Ismageriet netop åbnet 800 meter fra min gadedør..siger det jo bare..har i hvert fald ikke tænkt mig at gå derned..

 

  • giver alt andet end vand fra hanen mig seriøs halsbrand, og jeg savner efterhånden noget så frygteligt et glas der smager af andet end sur mundhule

 

  • lå jeg vågen et par timer den anden nat. Noget som egentlig sker de fleste nætter og endnu engang kan relateres til det der med at gro en baby. Lasse fik vist ondt af mig og nussede så fint det ene lår i medlidenhed. Rigtig fint havde det været hvis det ikke havde været hans eget lår… #trætmand #medgravidkæreste

 

  • Kan jeg åbenbart ikke lave et shoppeindlæg uden selv at falde i.

 

  • Er der nu et vitrineskab på vej til Amager..

 

  • er jeg apropos ovenstående virkelig dårlig til at spare op. Eller det vil sige; jeg er vældig god til at starte en opsparing, men desværre endnu bedre til at tømme den igen.

 

  • Kan jeg ikke helt finde ud af om vi burde tilmelde os det der fødselsforberedelses-foredrag vi er blevet tilbudt? Umiddelbart har jeg bare svært ved at magte de der tre stive timer på en hård stol i et foredragslokale..

 

  • har jeg muligvis også bare et par enkelte fordomme om det med fødselsforberedelse i foredragsform

 

  • har jeg det nok også bare lidt stramt med det der fødsel i det hele taget..