..forstår jeg simpelthen ikke at Black Friday år efter år kan komme bag på PostNord. De skriver ud om man ikke vil få hentet sine pakker i en fart fordi de drukner, men det kunne sgu da også være en mulighed at de bare en gang imellem havde mere end en enkelt stakkels medarbejder på pinden. Bare sådan når der var +50 i kø. #forfandenPostNord

 

..har Uma fuldstændig glemt at hun bruger sut….

 

..falder frøkenens glemsomhed så utrolig belejligt sammen med hendes fjerde tigerspring

 

..er jeg blevet sådan en der taler om tigerspring, amning og farven på mit barns lort

 

..er det helt okay at himle med øjnene hvis man ikke har børn – gør det faktisk lidt selv

 

..har jeg glædet mig så pisse meget til december og jul, og det er til gengæld, mod hvad man kunne forvente, overhovedet ikke på grund af Uma. Jeg har bare glædet mig overordentlig meget til både æbleskiver, juleskum og glimtende lys i mørket.

 

..havde Lasse btw købt juleskum den anden dag. Blev SÅ skuffet og skylder skylden på den der graviditet, som åbenbart har fucked big time med min evne til at sætte pris på de virkelig vigtige ting som sodavand og juleskum.

 

..drømmer jeg ret meget om noget barselsferie med mine to kumpaner. Gerne noget med sol, palmer, mange uger og langt væk. Virkeligheden bliver nok mere noget med et par dage, regnvejr og ikke meget længere væk end man kan cykle.

 

..kan staycations egentlig også noget. Siger dem der ingen penge har.

 

..har jeg gjort os alle en tjeneste og har testet de der nye Kinder Pingui med karamel. Helt ærligt. Bare lad vær’. Lad helt vær’!