..har jeg det fuldstændig som om jeg har tømmermænd i dag, til trods for at min nytårsaften forløb sådan her. En baby med dertilhørende fire timers sammenhængende søvn kan åbenbart også gøre tricket.

..forstår man måske godt hvorfor den her er endt på udsalg.

..kunne jeg til gengæld godt gå foråret i møde i dem her eller måske dem her

..er der ikke noget der binder to naboer sammen, som harmen over en anden nabo. Således fik jeg en god snak med vores nabo den anden nat, da vi begge i nattøj forsøgte at komme i kontakt med underboen som holdte julefrokost.

..var underboen trods vores vedholdne forsøg pænt ligeglad og fortsatte ufortrødent sin “house møder John Mogensen på speed”-julefest, mens han til sine venner råbte “det er pisse lige meget” hver gang vi råbte.

..pynter jeg egentlig lidt på historien, for det var faktisk min nabo der gav den gas med at banke på den dør. Jeg er desværre alt for konfliktsky til den slags og gav mest af alt bare moralsk opbakning. #kylling

..skal folk holde op med at sige “bedler” og “advokado”, når det hedder “billeder” og “avokado”! Stop så for fanden altså.

..skal folk i samme omgang også holde op med det der prinser og prinsesser om børn. Nej, jeg har ikke en lille prinsesse.

..vokser Uma ud af nærmest alting i de her dage, og udover at det er pisse dyrt, kunne jeg også tude over det faktum at hun bliver så stor. #stoptiden

..er jeg vist ret klar til hverdag igen. Særligt den slags med struktur på lure og sovetider, og her snakker jeg ikke om babyen.

..fik jeg et bygkorn i det ene øje dagen før juleaften. Av for helvede og shit hvor det klør, og kan vi så også lige tale lidt om hvor dumt det navn er?!?