• Var jeg ASAP flyttet til Sverige hvis ikke det var for den åndsvagt dyre bro. Seriøst der er jo så hyggeligt og BILLIGT!
 • Hænger min lyst efter at flytte til Sverige unægteligt sammen med det faktum at boligmarkedet i København er et røvhul! Helt ærligt altså!
 • Kommer vi til at bo på 43 kvm. resten af vores liv. Kommodeskuffe-børn much?
 • Havde jeg aldrig troet at alderskrise skulle blive en del af mit ordforråd. Snart 30, intet job, ingen børn og verdens mindste lejlighed gør åbenbart tricket.
 • Binger jeg “Gutterne på Kutterne” for alle pengene for tiden. Hele programmet handler pretty much om at hive fisk op af havet og jeg forstår ikke et pip af hvad de siger – men hold nu fast de rammer mig lige i hjertekuglen.
 • Har jeg også en skjult guilty pleasure i Landmand søger kærlighed – bare på den mere tåkrummende pinlige måde. Andre der så flødebolle-seancen..?
 • har de et slik-outlet ovre i det der Sverige. 45 kr pr kilo. Jeg siger det bare…
 • Har jeg smagt på de der vindruer med smag af cotton candy, og den er god nok. De smager sgu af Tivoli! De er hverken tilsat mærkelige ting eller dyppet i en lyserød gryde, men kan alligevel ikke helt beslutte mig for, om det er galt eller genialt? Det afholder mig dog ikke fra at overveje, om jeg ikke også skal smage dem med jordbær og mango smag.
 • Fantaserer jeg virkelig meget om at udvide familien herhjemme med en lille hund. Uanset hvor lille den er, er det bare rigtig dumt henze de 43 kvm på 3 sal. Men nøj hvor gad jeg godt..
 • Er det heldigt at jeg efterhånden er nået til vejs ende med min roadtrip-føljeton her på bloggen. På en eller anden måde ender jeg HVER gang med at surfe efter nye rejser.
 • Er mit pandehår ENDELIG ved at nå knold-på-toppen-længde.
 • Overvejer jeg pandehår..