• har jeg sidste dag på jobbet i morgen, og er overraskende rolig omkring det. Er dog lidt spændt på om jeg også er det, når klokken slår 15.30 i morgen.
  • Er jeg, ligesom alle andre vist, en my skuffet over Den store bagedyst i år. Forstår altså ikke hvordan kager man faktisk må øve på i forvejen kan gå så galt – igen og igen? Satser på at de snart strammer lidt op, for de dyster altså også om min tv-tid med Peter Ingemann på tv2!
  • Er jeg kommet lidt over vores boligsituation. Det bilder jeg i hvert fald mig selv ind. Måske prøver jeg bare gevaldigt at lukke øjnene for den, eftersom lejemarkedet i den her by stadig er H-Å-B-L-Ø-S-T!
  • Har jeg ferie i mere end 14 dage fra i morgen, og for første gang i hundrede år og en madpakke skal vi ingenting..nada, nix, nul. Sådan er det tit med en tom konto – nada, nix, nul. Heldigvis er det jo gratis at kigge på flybilletter ikke..
  • Undrer nogen sig måske over det der med ferie, når nu jeg heller ikke har noget job fra i morgen. Men holder lige stille i det her spil et øjeblik, inden jeg den 1. nov rykker videre til dagpengeland.
  • Forstår jeg altså stadig ikke helt fidusen i det der Stories på instagram? Det virker både sløvt, hakkende og går konstant i kludder (på min telefon i hvert fald), og er det ikke ofte bare dobbelt konfekt af folks snapchats eller hvad?
  • Hiver vores overbo virkelig mange one-night-stands med hjem fra byen for tiden, og bedømt ud fra deres langtrukne udøvelser, gætter jeg på at mange af dem er godt beduggede! Hvem der bare var festglad studerende med mulighed for at skride i byen man-søn, så man kunne skide på at vækkeuret ringede kl. 6.. GI’ MIG MIN NATTESØVN TILBAGE FOR HELVEDE!
  • Har jeg stadig ikke set den der SKAM alle snakker om – skal man virkelig se den? Umiddelbart syntes jeg ikke rigtig at kunne overskue en serie på norsk?
  • Ønsker jeg mig helt vildt noget der bare MINDER om en frisure. Eller bare noget bedre end høstak. Har pt verdens største udgroning og mine spidser skal vi slet ikke ind på. Problemer er bare at min frisør har flere måneders ventetid, og at jeg IGEN ikke har været forudseende. Lærer det åbenbart aldrig!
  • Er den her liste nærmest udelukkende skrevet med caps-lock nede. Har åbenbart VIRKELIG noget at sige i dag..