Gudhjem by sommer Bornholm

Fremme på Bornholm og vi nyder det for fulde gardiner! Her er lige så smukt som altid, og solen skinner fra en skyfri himmel. Vi bor sammen med 75 børn fra Det Norske Skolekorps, og en helvedes masse børnfamilier, men hvem har også brug for ro? De norske tambur-gutter og jenter øver hver aften, og da vi har fået hus akkurat midt mellem legepladsen, poolen og boldbaner, har vi også stor glæde af alle de andre børn.
Det har dog ikke afholdt os fra at nyde ferien, og inden klokken slog 12 i går, havde vi både nået en gåtur rundt i Allinge, handlet fornødenheder, badet i poolen og spist to is. Til frokost kørte vi til Gudhjem og spiste stegte sild, rejer og softice – og nårh ja, så formåede jeg da også at forstuve foden da jeg trådte skævt på en klippe. AV og ØV!

Allinge by idyl Bornholm
Resten af dagen brugte vi selvsagt i bil og på terrassen, begge dele med benet oppe. Lasse er den bedste sygepasser, og serverede både kold cola, luksushotdogs og s’mores til den invalide patient.

S'mores grillet Bornholm
Selvom foreskrifterne for en forstuvning nok foreskriver ro og benet oppe, kunne jeg ikke nære mig, og jeg insisterede derfor på at humpe til Sankt Hans sammen med både Lasse, tambur-familien og resten af Allinge og Sandvig. En smuk smuk aften med fakkeloptog, solnedgang og midsommervisen. Håber I havde en dejlig Sankt Hans derude, og ikke blev skyllet væk i de vandmasser jeg hørte I var udsat for.

Sankt Hans Allinge Sandvig Bornholm