Gaveide mand

Lasse har fødselsdag på søndag, og det er ved at give mig hovedbrud! Jeg kan umuligt være den eneste der til tider har svært ved at finde på gaver til de mænd der vel? Det er lige så slemt med far fx. Seriøst – strømper er gode at have, men der kommer vel for pokker også et tidspunkt hvor man har nok? Ovenfor er det alligevel lykkedes mig at samle lidt idéer sammen. Nu er problemet så bare at jeg ikke kan beslutte mig. Han er egentlig slet ikke svær at imponere, men alligevel vil jeg jo bare gerne tage røven lidt på ham og finde den HELT rigtige gave. Eftersom at han til tider læser med herinde er ovenstående jo så egentlig lidt udelukket, men måske der sidder andre derude som også har gave-kvaler til de kære mænd?

 1. Den her cykel giver mig simpelthen svedige drømme om natten. SÅ pæn jo! Lasse ville uden tvivl snakke noget om praktikaliteter  og det usmarte i manglende skærme, men helt ærligt – se den lige!
 2. Vi elsker begge Urban Outfitters, og med en dejlig fotonørd som kæreste er jeg sikker på at det her polaroidkamera i retro-look ville vække glæde
 3. Vi har allerede flere af produkterne fra Native Union, og et lækkert langt kabel mere ville helt sikkert klæde samlingen
 4. Vi har været igennem et utal af kufferter herhjemme i løbet af årerne, men det stoppede brat da vi sidste år stødte på det norske brand Douchebags. De laver perfekt rejsegear til folk der rejser meget, og vi knuselsker begge alle de tasker vi har fra dem. En ekstra bonus er de mange smil som navnet giver med på vejen. Jeg ved at Lasse til tider savner en lidt større rygsæk til lange hverdage hvor han har mange ting med på farten, og her ville 30 liters tasken være perfekt.
 5. Duftevand til de kære mænd er altid en klassiker. Her er det herrens (og heldigvis også min) favorit Chanel Allure Edition Blanche i gigant størrelse
 6. Underhakkere er endnu en gaveklassiker til mænd, og uanset om man er til trusser, tights eller bokseshorts er der jo et hav på markedet. Herhjemme er der flere mærker på banen, men de her fra Levi’s ville i hvert fald være et godt bud
 7. For tiden består hverdags uniformen for herren herhjemme af t-shirt, shorts, hættetrøje og sneakers. Om lidt skiftes shorts’ne nok ud med lange bukser, men sneakers’ne er altid sikre.
 8. Havde jeg lommerne fulde af guld havde den her espresso-maskine stået på gavebordet på søndag. Som både kaffe- og gadgetelsker ville den helt sikkert falde i god jord.
 9. Jeg er på det hold der syntes skæg er for lækkert. Til gengæld synes jeg også at uplejet skæg er virkelig ucharmerende, og her er skæg-olie altså toppen. Herhjemme står der allerede flere på badeværelseshylden, men den her lækre økologiske variant fra det danske mærke Golden Beards kunne også være et godt bud.
 10. Der går virkelig mange basic t-shirts på en sæson herhjemme. Som i VIRKELIG mange! Et par stykker mere ville derfor ikke være af vejen.
 11. De her lækre trådløse headphones ville rent faktisk også være en gave til mig. Udover at lytte til musik kan de nemlig også bruges når der spilles Playstation – SMART!
 12. Lasse er begyndt at snakke om cykelhjelm, og jeg er SÅ meget med på den! Den her er ovenikøbet pæn, og det gør jo ikke noget vel…?

Indlægget indeholder affiliatelinks. Det koster IKKE dig noget, men betyder at du hjælper og støtter mig og min blog. Hver gang du trykker på et affiliatelink og køber en vare, giver webshoppen en lille procentdel af salget til mig. Du behøver ikke at købe præcis den vare jeg linker til, men kan også blot bruge linket til at gennemføre et køb af en anden vare på webshoppen.  Det koster som sagt dig intet, men betyder alverden for mig og den tid jeg kan bruge på bloggen.