swiss_military_ur2

Det gik lige op for mig, at jeg da aldrig fik vist min fødselsdagsgave til Lasse. Jeg havde jo virkelig svært ved at finde på noget, i hvert fald lige indtil jeg faldt over mærket Swiss Military Hanowa, der laver lækre lækre armbåndsure. For et par år siden gav jeg ham faktisk også et ur, nemlig det her fra Noon Copenhagen, og det er bestemt ikke fordi hverken han (eller jeg ;-)) er blevet træt af det. Tværtimod er han stadig vældig glad for det, og det er også et ur han ofte får komplimenter for og som folk spørger til. Det skyldes helt sikkert at det er et mere specielt ur, som adskiller sig meget fra de mere klassiske ur-varianter med den bronzefarvede urskive og den sorte silikonerem. Men selvom han allerede har ét lækkert ur, har det altså ikke afholdt mig fra at købe et mere. Tænkte at det kunne være fint at have lidt at skifte med, og han var heldigvis helt enig og meget begejstret. Tror faktisk jeg har vakt en lille ur-samler i ham, så nu er fremtidige gaver da reddet 😉

swiss_military_ur1

Havde kig på flere af varianter fra det schweiziske mærke og havde vældig svært ved at bestemme mig, men endte med modellen “Flagship Chrono” med blå urskive. Elsker det forholdsvis klassiske tunge herreur der får et lille twist med den dybe blå. Webshoppen hvor jeg købte det har i mellemtiden udsolgt, men kan se at det blandt andet kan fås her og også flere andre steder.