kalenderlys dekoration diy lav selv nem hurtig

Glædelig 1. december derude <3 Der er nu dæleme ikke megen jul over det, når man kigger ud på det lede grå regnvejr, men så er det jo godt at man endelig kan fyre op i kalenderlyset indenfor 🙂 Vores kalenderlys er af den nemme og billige slags i år, og består af en klat ler og lidt blandet grønt. Både lys og krukke er fra Notre Dame, og sidstnævnt koster i øvrigt på det nærmeste ingenting – we like! 😉

Nu må jeg nok hellere se at få pustet lyset ud, og komme afsted ud i regnen. Jeg skal drikke kaffe med en gammel studieveninde jeg ikke har set i 100 år, og jeg glææææder mig! I aften skal vi spise kartoffel/porre suppe efterfuldt af risengrød, åbne pakkekalendere og se nærmere på årets julekalendere i TV.

P-E-R-F-E-K-T 1. december! <3

kalenderlys dekoration diy lav selv nem hurtig billig

kalenderlys dekoration diy lav selv billig nem