collage_pynt

I onsdags var vi for første gang ude at se det lokale vi har lejet til min fødselsdag. Ja, i min desperate søgning efter et lokale der ikke var booket 5 år i forvejen, endte jeg med at slå til på et lokale jeg ikke havde set. Lidt nervepirrende, men turde fandme ikke andet. Nogen gange ville det dæleme være nemmere hvis man boede i et lille lokalesamfund med et forsamlingshus eller en gammel lade på hvert et gadehjørne.

Nuvel, vi var nede at se det i onsdags, og det var fint. Fint fint fint. Heeeeeelt fint. -og ret kedeligt. Altså Lasse mente det var tiptop og “et dejligt lige-til og plain lokale”. Jeg fokuserede nok mere på at der lugtede lidt af både institution og vaskeri (seriøst hvad er det med den der bræksæbe som alle de store rengøringsfirmaer bruger?), og at det var mega plain og kedeligt. Sjovt som plain kan syntes både godt og skidt i forskellige ører ik? Det var jo heller ikke fordi det som sådan var skidt, men bare sådan lidt..ligegyldigt? Helt firkantet rum med institutionsgulv og teaterlamper. Folkeskoleborde og polstede stabel-stole. Ej, men det er jo for fanden dér den der 30 års fødselsdag kommer til at gå ned, om jeg så mener det er plain eller ej, så i stedet har jeg fundet min ja-hat frem for at få det fikset op!

Jeg tænker pynt, pynt og så mere pynt. Guirlander og farverige flagranker i metervis og støvede grønne buketter på bordene. Guld og glitter der spiller i skæret fra en hel hær af stearinlys, og tonsvis af varme og hygge. Drømmer sågar om at hente rustikke bord-bænke sæt ind som virkelig ville sætte den rette stemning, men Lasse rynkede brynene på den der helt særlige måde da jeg foreslog det, så måske vi dropper den del. Hvad han dog ikke kan stoppe er min indre pynte-skade, og allerede i går aftes gik jeg derfor i gemmerne efter silkepapir. Det skal nok blive godt, og either way skal jeg jo nok blive tredive alligevel :-/