Vågnede for ikke så længe siden, efter en uplanlagt men ikke desto mindre usædvanlig skøn lur på sofaen. Havde problemer med at sove i nat, så da jeg havde fri fra arbejde satte jeg direkte kurs mod sofaneseren med en dyne og SATC-filmen på Netflix. Naturligvis mod at jeg så IKKE skulle sove, men bare flade lidt ud…Dømt til at gå galt I know! Nu bliver det da helt klart nemt at falde i søvn i aften..

Det der med søvnbesvær er noget jeg har oplevet en del i perioder på det sidste. Det hænger helt sikkert uløseligt sammen med at mit job snart lakker mod ende og at vi stadig sidder urokkeligt fast i vores boligsituation, og så er jeg også bare frygtelig god til at spekulere alt for meget over åndsvage småting. Som oftest er det når jeg har for meget om ørerne og bekymre mig at min hjerne kommer på overarbejde, men i nat var det også fjollede ting som idéer til min kommende fødselsdag, blogidéer og indkøbslister jeg brugte krudt på. Totalt fjollet kl tre om natten, men kan dæleme ikke komme ud af det, når jeg først er kommet i gang. Jesus altså!

Min weekend har ellers været perfekt afstemt i aftaler vs. weekendtid, så den burde ha’ ligget lige til højrebenet med en god nats søvn. Fredag var vi endnu engang i Drive-In-Bio, hvilket i sig selv var lidt af en bedrift. Jeg gider altså normalt ikke særlig meget bifferi, men min kærlighed lokkede med pepsi max og bland-selv, og så er min rygrad sammenligenlig med en regnorms. Jeg fik ovenikøbet lov at vælge film – Klassefesten 3 – og har måtte undskylde lige siden. Den var som de to første sat op på nem plat ha-ha humor og tåkrummende scener, men denne gang kom vi bare aldrig rigtig ud over rampen og den blev bare plat uden hverken haha eller noget der lignede. I stedet var den hele tiden en tand for søgt, og jeg brugte mere tid med min telefon end på at kigge på lærredet. Havde det ikke være for de hundredevis af biler omkring os som vi ville ha’ generet, tror jeg helt seriøst vi var kørt før tid. Hvis du overvejer den, så drop det og se den i tv når den engang lander der. Tror max den kan svinge sig op til en omgang halvslatten underholdning en søndag eftermiddag.

Lørdag skulle ha’ været helt uden planer, men endte med endnu en film, denne gang hos mine forældre i ægte hjemmebiograf-stil. Min far har helt alvorligtalt set noget der ligner måske 20 film i sit liv (not kidding), så da han nævnte at han gerne ville se The Revenant, skulle vi dæleme da se The Revenant. Vi havde allerede set den i biografen dengang i tidernes morgen, men alligevel var det bare tophyggeligt og en rigtig fin måde at være sammen på. Til forskel fra Klassefesten 3 er The Revenant en VIRKELIG god film, og en must-see hvis du spørger mig. Min kære far gjorde store øjne da jeg nævnte den næsten varede tre timer, men på trods af hans manglende film-entusiasme stod han igennem med bravour og var lige så begejstret som os andre.


Søndag var som søndage er bedst, og jeg havde både tid til at sove længe, blogge og nusse rundt, mens Lasse baksede med vores vaskemaskine der for tiden vist overvejer at gå i graven før tid. Hver sin lyst you know, men ikke desto mindre en søndag lige efter min bog. Søndag eftermiddag hyggede vi et par timer hos nogle af vores venner som vi ikke havde set så længe at det næsten gjorde fysisk ondt i maven. Faktisk var der gået så længe at vi havde fødselsdagsgaver liggende til dem fra USA, og eftersom den tur føles lysår væk, så er det altså alt for længe! Men vi fik catchet op og hygget, og nåede hjem til både hakkebøffer og det nye afsnit af Bedrag. Helt ærligt – så kan en weekend i min bog altså næsten ikke være bedre <3