Jeg har simpelthen så meget optur over den her lørdag! Noget som måske godt kan virke sjovt når nu der p.t. ikke er meget forskel på weekend set i forhold til resten af ugen og vi iøvrigt ikke skal en hujende fis. Men måske det netop er derfor. Jeg elsker de weekender vi har pakket med aftaler og sjove oplevelser, men ligeså meget elsker jeg de her weekender hvor verden bare flyder afsted i weekend-tempo. Det er altså lækkert!

Efter en vaskeægte weekendmorgen hvor vi helt zen-agtige vågnede af os selv, trissede vi hånd i hånd ud i verden på en gåtur i solskin. Vi snakker stadig meget om bolig herhjemme, og for tiden er vi i tvivl om vi skal gøre noget ved vores stue og gang, eller om det er spildt arbejde hvis vi skal flytte. En flytning er omvendt bare heller ikke lige i kikkerten, så lige nu hælder vi vist begge to mest til bare at få gjort noget ved de ting herhjemme der ikke fungere. I hvert fald endte vores gå-tur nede i Sofakompagniets showroom hvor vi sammen med resten af København prøvede sofaer, duftede til læder og nussede pænt velour. Vi blev en smule klogere og alligevel ikke, så jeg gætter på at snakken fortsætter herhjemme længe endnu. Sådan er det gerne når først vi får en ide.

Da vi kom hjem rullede jeg det store frokostbord frem med rester fra køleren, og så hyggede vi ellers i bedst mormor/morfar stil med radioen kørende og karrysalat på silden. Det er fandme skønt! Senere har jeg planer om en lørdagslur på sofaen, og så har vi frugtskålen fuld af lækre øko citroner som jeg tænker at trylle om til et eller andet lækkert. Hvis det ender godt får I selvfølgelig opskriften her på bloggen.

I aften har jeg fået lov at bestemme menuen og den står selvfølgelig på all-time favoritten; friske forårsruller! I min verden er det simpelthen den ultimative langsom lørdag mad, og jeg holder så umådelig meget både af køkkenfesten når det skal forberedes og hyggen ved bordet mens vi bygger ruller.

Jeg håber I har en vidunderlig lørdag derude. Jeg vender tilbage i morgen med opskriften på en lækker snasket brunsviger – perfekt til en efterårshyggen <3