For helvede altså! Læste Forbrugerrådet Tænks nye test af kemi i ansigtscremer i dag. Frelst og naiv som jeg er, scrollede jeg let og elefant ned igennem de 55 testede cremer, naturligvis i en iver efter at få bekræftet hvor fornuftig, grøn og lækker min elskede ansigtscreme fra Avene er. Den var bare overhovedet ikke at finde i den grønne kategori, og da den heller ikke dukkede op i den gule, var jeg faktisk overbevist om at de slet ikke havde testet den. De havde de bare. Testet og fundet for let. Eller i det her tilfælde for tung. Alt for tung af skidte stoffer der mistænkes for at være hormonforstyrrende. Shit altså – hvorfor er det altid det der virker der er noget skidt?  Om det var Lasse eller jeg der var hurtigst til at hyle den ud står lidt uklart, men summasummarum er altså at den nu er stedt til hvile blandt pastinak- og kartoffelskræller i affaldsspanden. Den fik følgeskab af min serum fra nøjagtig samme serie. Better safe than sorry right? Begge var i øvrigt næsten fulde. Ved sgu næsten ikke hvad der er værst – næsten fulde og dyre produkter i skralderen, eller de tre tuber af hver, jeg allerede har kørt i krydderen.. Nogen der kender en god ansigtscreme?

Skulle der sidde nogen derude med nervøse trækninger over cremerne i natskuffen, kan testen iøvrigt findes her