BLOG INDLÆG 100 TAK

Med det her indlæg runder min lille baby her indlæg nummer 100. ET-HUND-RE-DE BA-BY! Det er jo helt cray-cray. Samtidig er bloggen 268 dage gammel, og selvom det hverken er rundt eller noget, er det altså i sig selv også lidt vildt. Da jeg startede bloggen var det noget jeg havde taget tilløb til i mange år. Jeg vidste at hvis jeg skulle kaste mig ud i projektet så var det fuldt ud – 100%. Ikke for andres skyld eller fordi jeg skulle opnå noget bestemt, men fordi det er sådan jeg er. Mange foreslog mig at prøve det af hos fx. blogspot eller bloggers delight, og selvom jeg flere gange overvejede det, føltes det aldrig rigtigt. Jeg er virkelig dårlig til at gøre noget halvt, og når jeg først har sat mig i hovedet at noget skal være på en bestemt måde, ja så slipper jeg ikke tanken igen. Noget der altså iøvrigt både kan være en fordel og en ulempe. Skulle jeg have en blog skulle det være MIN blog. Med mine valg om hvordan den skulle se ud, med mit domæne og med mit udtryk. Sidstnævnte er konstant under udvikling, men sådan er det når man skal lære alt fra bunden selv og iøvrigt kan være en værre vendekåbe 😉

Med 100 indlæg bag mig lærer jeg stadig. Jeg arbejder fx. konstant med bloggens udseende og forskellige typer af indlæg, men ligegyldigt hvad så elsker jeg det. Bloggen ER min lille baby. Når jeg en aften opdager at jeg har brugt 9 timer i streg foran skærmen, så griner jeg – og heldigvis griner Lasse også. For det er så typisk mig at blive opslugt og det er et helt tydeligt billede på at jeg laver noget jeg elsker. Laver noget jeg slet ikke kan lade være med. Det er sjovt og jeg ville ikke undvære det for noget.

Hvor bloggen skal hen er der ingen plan for. Jeg skriver som sagt fordi jeg ikke kan lade være, og så længe det gælder så fortsætter det. Der er ingen tvivl om at bloggen har været nærmest altopslugende de sidste fjorten dage siden jeg stoppede mit job, og jeg fokuserer meget på at nyde netop den mulighed så længe det kan lade sig gøre. Jeg elsker at kigge med bagom bloggen og se at nogen læser med, og hver gang der lander en besked i kommentarfeltet øges min lyst endnu mere. At have en blog som denne er som en online dagbog, og at se nogen har lyst til at læse med, gør bare det hele endnu bedre.

Nå det var slet ikke meningen at jeg ville plabre sådan løs. I stedet tænkte jeg at vise bloggens 5 mest læste indlæg frem – noget som faktisk også fortæller lidt om jer. Der er nemlig ingen tvivl om at I er vilde med både DIY’s og personlige historier.

blog collage 5 læste indlæg

1. Jeg aner stadig ikke hvad jeg vil

På en suværen førsteplads ligger pudsigt nok også det indlæg jeg by far har haft sværest ved at skrive. Nemlig indlægget om ikke altid at passe ned i en (uddannelses)kasse, uagtet hvor meget man gerne ville. Det lå og ulmede i skuffen i mange måneder før jeg fik trykket udgiv. Noget der iøvrigt mere eller mindre tilfældigt endte med at ske på min sidste arbejdsdag.

2. En fantastisk weekend i Malmø og noget om en svær tid

Et indlæg som egentlig skulle ha’ handlet om vores weekend i Malmø, men som i stedet kom til at handle mere om at skulle lukke et kapitel. Det drejede sig selvfølgelig om min jobsituation og min fyring, og om hvor svært jeg syntes det var at vente på en afslutning.

3. DIY: Moderne kakkelbord

Efter vores roadtrip i Marokko kom jeg helt mosaiktosset hjem med hovedet fuld af idéer. Det endte ud i et moderne kakkelbord, som jeg iøvrigt stadig er helt pjattet med, og selvfølgelig en DIY til jer.

4. For helvede altså – TAK!

Et indlæg dedikeret til alle jer der læser med, og som gør det endnu sjovere at skrive den her blog. Helt specielt var det en tak for den overvældende modtagelse mit indlæg “Jeg aner stadig ikke hvad jeg vil” havde fået. Noget som jeg var nervøs for inden jeg udgav det, men som I til fulde fik gjort til skamme. Jeg kan ikke sige det nok – I er fandme søde venner!

5. DIY: Sengegavl af gamle gulvbrædder med opbevaring

Sidste vinter drømte jeg om at starte helt forfra på indretningen i vores soveværelse, men samtidig drømte vi også om at flytte. Herhjemme lever vi dog heldigvis efter princippet “Man fortryder kun det man ikke fik gjort”, og derfor endte vi alligevel med at kaste os ud i en stor renovering. En af de bedste ting vi fik lavet var denne sengegavl af gamle gulvbrædder, og selvfølgelig fik I en DIY guide med fra projektet.