Vi har alle tre fået nye sokker herhjemme, og jeg kan hurtigt konstatere at det er de absolut smukkeste sokker vi nogensinde har haft. Sokkerne er, som du nok har gættet, ikke bare helt almindelige sokker, men derimod af den slags der skal pynte i hele december, i håb om at nissen måske kommer forbi. Om det så er drillenissen, det vil tiden vise…

Julesokkerne har jeg købt via Instagram af Mette, som driver den lille biks hun kalder Fau og Mo. Jeg er dog ret sikker på at det ikke varer længe før hendes lille butik vokser sig stor, for det er som I kan se simpelthen de lækreste smukke julesokker hun laver. Derudover har jeg spottet at hun snart barsler med både stofbleer og savlesmække, og særligt sidstnævnte må jeg vist hellere se lidt nærmere på. Uma STORsavler for tiden og er helt pjattet med at gnaske sine hænder og lave spytbobler, så vi har vist efterhånden desperat brug for savlesmække. Sokkerne må vi til gengæld nok hellere pakke væk for nu, men jeg glæder mig allerede SÅ meget til at hive dem frem igen den 1. december. Tænk engang at de hvert år skal være en del af vores lille families jul. Det er da en rar tanke. Hvis du også skal ha’ fingre i en lækker personlig julesok eller to, så skynd dig ind på fauogmo på instagram. Bestiller man inden 15. november lover Mette at hun kan nå det inden nissen kommer forbi i december.

Men det er iøvrigt ikke bare julesokkerne der juler herhjemme for tiden. Jeg er nemlig allerede gået i fuldblown julehumør og har gang i at kreere en lille julekalender til bloggen. Vi lægger ud allerede den 30.november så vi kan nå det hele, og så kører den altså helt indtil juleaften den 24. december. Det vil blive lidt som en god pose bland-selv slik, med både lidt DIY’s, lidt juleopskrifter, bud på årets kalenderlys og adventskrans og en helt masse andet lækkert julehalløj. Så jeg håber I er klar på at jule med mig i december 🙂