Dette her tip burde nok egentlig hedde Sjællands- eller sågar Danmarkstip, for her er vi altså lidt uden for storbyen. Ikke desto mindre har jeg en fornemmelse af, at mange københavnere gerne forlader byen for en tur tilbage i tiden, til old school drive-in movies og god gammeldags fletten-fingre, og det kan jeg dæleme godt forstå. Lynge Drive In er den sidste af sin slags i Danmark, og det her indlæg er en rendyrket hyldest til den hyggeligste bio i landet. Der er ingen skjulte links eller betalt reklame over det, men derimod et håb om at endnu flere finder vej til biografen, så den kan få endnu flere glade gæster og måske endda også endnu flere af de nye film på de store lærreder.


Vi har gerne masser af bløde tæpper og puder med, og så er det altså også en god ide at have en nogenlunde ren forrude. Heldigvis står der vindues-skrabere og spandevis af vand parat deroppe, og det er vi i hvert fald sjældent sene til at benytte. Lyden får man igennem sin radio, og så er der egentlig bare tilbage at tanke op på bland-selv, popcorn og sodavand i kiosken og nyde filmen. I weekenden så vi Bridget Jones’ baby (ja, ved ikke hvordan jeg fik ham lokket til det), og det var SÅ hyggeligt og altså også ret romantisk.


Prisen for et besøg i Drive In er omtrent den samme som i de fleste andre biografer, og man betaler pr. person. Det er sjældent nødvendigt at reservere billetter på forhånd, men kom i stedet i god tid, og nyd den gamle grusgav hvor biografen ligger. Der er både en lille sø og en kyssebro, og så er baby og/eller hund altså ingen hindring i den her form for bio.


Drive In Bio LyngeNymøllevej 5, 3540 Lynge