julepynt julehygge diy

Nå men øhmmm..så gik der så lige en uge uden et kvæk på linjen fra mig. Det har bestemt ikke været med min gode vilje, men har været komplet nedlagt af influenza og roskildesyge og end ikke magtet at få tændt op i min computer. I går var overskuddet endelig større end en tissemyre, og dæleme om vi så ikke var uden strøm hele dagen! Ja, spørg lige om mor her var gal i skralden! Ikke nok med at jeg ikke kunne blogge fordi både computer og internet manglede strøm, der var selvfølgelig heller ingen strøm på min telefon eller Ipad ligesom alt andet i lejligheden var dødt. Årsagen skulle findes hos en underbo der skulle ha’ ny strøm. Det havde de bare lige glemt at informere os andre om..

I know…I-landsproblemer og jeg skal nok også lade være med at beklage mig mere. Efter et mindre raseriudbrud i går, fandt jeg da også hurtigt melodien og hyggede mig uden strøm. Velsignet med et gaskomfur lavede jeg lakridskarameller og hyggede med stearinlys og julepynt – førstnævnte var noget der vakte glæde dig vakte glæde da Lasse kom hjem.

I dag har jeg været forbi par søde små piger, som nok får sig en overraskelse når de kommer hjem fra skole. Jeg spottede nemlig en nisse eller to hjemme hos dem, og de havde godt nok gang i nisseløjerne. Mon ikke pigerne burde overveje en større portion risengrød næste år.. Imens de klør sig i håret over hvorfor alle deres bamser har holdt nytårsfest i stuen, hvordan kalenderlyset er blevet til en gulerod og hvorfor der er frosne trusser i fryseren, er deres naturligvis helt uskyldige moster i Tivoli og nyde julepynten med et par andre søde piger.

Må I få en vidunderlig onsdag aften med pebernødder på hovedpuden og tandbørster på juletræet <3