Når man bor på i en 2-værelses på 43 kvm. er et børneværelse desværre utopi at drømme om. Jeg ville ellers elske at indrette sådan et helt rum med fint tapet, smukke møbler og DIY’s, men for baby er det sgu’ nok ligemeget 😉 I stedet har vi herhjemme brugt de seneste måneder på at bytte om på vores stue og soveværelse, så vi nu har kombineret soveværelse/babyhjørne i det største værelse.

Selvfølgelig er det ikke et helt børneværelse, men lidt indretning er der da plads til, og jeg glæder mig sådan til rigtig at få det indrettet. Vi er så småt begyndt at kigge og købe lidt, men indtil videre går det mere på de praktiske (læs: kedelige) ting som ekstra skabsplads, børnebøjler og en slyngevugge. Jeg har dog gjort mig lidt forestillinger og udover en smuk sort gyngestol, rar belysning og en fin vugge, drømmer jeg om fine luftballoner i loftet og en sengehimmel. Særligt luftballonerne er dog lidt pebrede når man gerne vil have et par stykker, men så er det jo heldigt at en af mine favoritbutikker LirumLarumLeg udover en masse gode tilbud, også har 20% på hele deres webshop med koden HURRA11 (gælder til og med i morgen)

Udover luftballonerne har de også SÅ mange andre lækre ting, og jeg frygter lidt hvor længe jeg kan holde dankortet i lommen. Av det er altså farligt at lave den her slags indlæg 😉

collage_lirumlarumleg_rabat_tilbud

1. Mini Cirkusbox     2. Voksipose Classic     3. Sengehimmel     4. Sophie La Girafe     5. Lyskæde     6. Kirsebær til barnevognen

7. Sengetøj Multi Balloon     8. Luftballoner 3 str.

Indlægget er ikke sponsoreret, men et udtryk for min egen begejstring. Der indgår IKKE affilatelinks, og diverse links er derfor kun et udtryk for hjælp til læserne.