Eller jeg burde måske i virkeligheden sige vores. Hvad vi ønsker os i julegave. For vi er åbenbart blevet sådan nogle med fælles ønskeseddel herhjemme. Jeg tænker det nok kommer sig af at der er flyttet en baby ind herhjemme. Alle de penge som vi før kanaliserede ud i ting til os selv, bruger vi nu i stedet på nødvendige (og sikkert endnu mere også ikke-nødvendige) ting til Uma, og derfor bliver mange af de ting som vi egentlig selv står og mangler nedprioriteret lidt. Ak ja, jeg tænker der sidder mange forældre derude der kan genkende dét billede. Men det jo nu nok alligevel, for det er jo altså på ingen måde livsnødvendige ting vi går og savner. I stedet kan vi jo så passende ønske os dem til jul i stedet, og det er altså lige hvad vi har gjort. Der har dog også sneget sig et par mig-ønsker med på listen, for nej. Lasse ønsker sig hverken en LP med Spice Girls eller makeup, og jeg har dog desværre også på fornemmelsen at min mor vil finde en ny dyne til os begge mere anvendelig end endnu en tilføjelse til min bugnende makeup. Men nuvel – man har vel lov at håbe 😉

 1. Vi har egentlig en elkedel. Den er helt klassisk i stål og vist nok fra OBH, og koge vand kan den sagtens. Desværre bliver den bare så vanvittigt varm uden på, og jeg sidder altid som på nåle når andre skal bruge den, af frygt for at de får brændt sig noget så frygteligt. Nu er Uma jo så også flyttet ind, og så er det på vist på tide at få den skiftet ud. Med den her fra Stelton er der ingen brandfare og så er den ovenikøbet så pæn at den kan komme med ind på spisebordet.
 2. Til min fødselsdag blev jeg jo så fint begavet med blandt andet seks stk af de her smukke champagneskåle fra Lyngby Glas. Som en anden gammel mormor ønsker jeg mig selvfølgelig seks mere – man skal vel nok kunne dække op til 12 ikke? 😉
 3. Barn af 90’erne – hvad kan jeg sige? Jeg var selvfølgelig big time fan af Spice Girls i mine unge pre-teenageår, og nu kan man endelig få dem på vinyl. Jeg bliver aldrig træt af girl power <3
 4. Jeg læste for nyligt at man bør udskifte ens hovedpude hvert andet år. Vidste I det? I så fald trænger vi gevaldigt til en udskiftning, og så ville det egentlig også være lækkert at få nogle der passer i størrelsen til vores sengetøj i 60×70. Nye puder må der til.
 5. Nu bliver det måske nok lidt skørt for nogen, og måske endda også lidt for intimt for andre men.. Jeg har altid har meget sensitiv hud i armhulerne. Det resulterer i at de ofte er irriterede og klør hvis jeg er for hårdhændet ved dem fx. ved barbering, eller bruger en deo der er for krads. Derfor blev jeg også så glad, da jeg spottede creme-deodoranten her fra Aurelia som er produceret af lutter naturlige ingredienser, og ovenikøbet også er velegnet til sensitiv hud. Den må jeg prøve.
 6. Jeg har, nok som de fleste kvinder, et par faste favoritter når det kommer til parfume. Jeg vender tilbage til dem igen og igen, og når flasken er tom ønsker eller køber jeg mig altid en ny. Derfor skal der også meget til før en ny parfume får lov at flytte ind, men Flowerbomb fra Viktor&Rolf har alligevel vundet mit hjerte.
 7. Jeg elsker nye blomster og ville så gerne kunne sige at jeg altid havde en frisk buket stående. Desværre ender friske blomster ofte nederst i både den økonomiske- og praktiske prioritetsbunke, og det er altså lidt en skam. Derfor er jeg også helt vild med Posy’s blomsterabonnement hvor man selv vælger tema og hvor ofte de skal levere, og jeg ville elske en markbuket eller to derfra.
 8. Isterningemaskine fra Icebreaker er virkelig genial. Man fylder vand på og lader det fryse ind, og derefter kan man nemt dreje 12 isterninger direkte ud i sit glas. Jeg er vild med at man slipper for at bøvle med besværlige isterningebakker og trælse poser, og faktisk ejer vi da også allerede en. Jeg er dog en hund efter isterninger i næsten alt, og derfor kan vi da også snildt finde plads i fryseren til en mere.
 9. Følger man med i min story på instagram (@colormecrazydk), vil man vide at vi griller bøffer noget nær hver fredag. Hvis vi vel og mærke er hjemme er den ihvertfald sikker, og det er altså både i sne, regn og frost. Jojo – bøffer skal på grillen. Vores stakkels gasgrill lever derfor et hårdt udeliv hele året, og nogen har derfor sagt det er smart med sådan et overtræk.
 10. Vores dobbeltdyne har mere end 6 år på bagen, og derfor burde den nok som puderne skiftes ud. Særligt når man dertil lægger at der kun er dun tilbage i omtrent 1/3 af de små firkantede syninger. En stor ny vamset dyne ville være fantastisk og jo – det spiller MAX med dobbeltdyne!
 11. Nilens Jord har for mig altid været forbundet med min mor. Hun har altid sværget til det danske mærke, og jeg har egentlig aldrig taget større notits af det og muligvis også tillagt det lidt “ældre dame” vibes. Alligevel gør de somehow stadig et større og større indtog i min makeuppung, og senest har jeg forelsket mig i deres lækre lipshines. De giver som navnet afsløre lidt farve og shine til læberne, men har samtidig en god plejende effekt som en læbepomade og dækker ikke så meget som en læbestift. 
 12. De sidste to år har jeg pisket alting med én piskedimmer i vores elpisker. Det er dumt. Det tager virkelig lang tid. Ønsker mig en ny.
 13. Nogen vil måske kategorisere den her som overflødig, men jeg vil i så fald påstå at de aldrig har stået og rodet med tre sammenfiltrede halskæder, halvt på vej ud af døren på en ferie. Det er nemlig pisse træls ret ud sagt, og jeg tænker at den lille transportable smykkebox fra Markberg vil klare den sag.