cover marble name phone etsy

Se lige hvad der landede i postkassen her i weekenden; mit nye cover! Var jo vild med både guld og glimmer da jeg lavede det her indlæg, men jeg endte dog med en lidt mere klassisk og nedtonet variant. Det har jeg bestemt ikke fortrudt, for det er simpelthen så fint, og så er jeg helt vild med den personlige detalje med mit navn indgraveret. Jeg overvejer dog stadig at slå til på et af de lidt vildere også – sådan til en glimmerløs mandag du ved. I samme ombæring fik jeg også sat panserglas på, eller rettere Lasse gjorde, og mens han jublede ved tanken om at min telefon nu er bedre beskyttet mod alle mine vilde tab og kast, jublede jeg mere over mit nye cover. Kan slet ikke forstå at jeg ikke har taget mig sammen til det noget før. Det virker i øvrigt til at være i virkelig god kvalitet og er rart at holde om – og som ekstra bonus koster det jo nærmest kun en slik. Jeg endte med at give omtrent 145 kr. for det inkl. porto, og fik det efter noget der lignede to en halv uge. Find det her

cover phone etsy marble name

Indlægget er IKKE sponsoreret og der indgår INGEN affiliatelinks.