Så er der dæleme lige live-blogging direkte fra en hotelseng i Malmø, hvor vi lige er tjekket ind. Bedste beslutning ever og jeg kan allerede mærke at det her bliver en knasens god weekend!

Min dejlige kæreste har jo fødselsdag på søndag, og planen var at vi skulle hygge derhjemme hele weekenden, måske med en tur i biografen og ud at spise. Eller det var i hvert fald hvad vi havde aftalt og hvad NOGEN troede.. I stedet har jeg nemlig booket to overnatninger i smukke Malmø, en by som vi har boet i et utal af gange og som i sandhed er “vores” by.


Hele ugen har vi snakket om weekendens planer. Lasse har snakket om hvilken film vi kunne se i biografen, hvor han gerne ville hen og spise osv., og jeg er kørt med på den hele vejen. Normalt er han altid lige en tand for snu og gætter tit mine overraskelser, men denne gang VILLE jeg tage røven på ham – og det gjorde jeg i sandhed også!

Dagens plan startede allerede i morges, da jeg let plantede en tanke hos ham, om at jeg ville købe de gode bøffer med hjem fra Irma, og så kunne vi køre en tur ud og spise is om eftermiddagen. Bøf og is er på top 3 hos den søde mand, og dermed var planen allerede godt på vej. Den officielle plan var at vi havde fri nogenlunde samtidig, men hvad Lasse ikke vidste var, at jeg havde taget fri en time tidligere end normalt. Da klokken slog 14.15 løb jeg derfor som en skoldet skid hjem i lejligheden, fløj op på loftet efter en kuffert og smed febrilsk alt hvad jeg kunne komme på ned i den. 14.55 tikkede der en SMS ind på telefonen; “Er på vej hjem nu”. Det eneste jeg kunne tænke var fuck, og jeg kylede nærmest kuffert og tasker ud i opgangen, og rev dem ned af trapperne fra 3. sal. Nede på gaden måtte jeg sande at jeg jo for helvede havde glemt bilnøglen, og forcerede derfor trapperne endnu engang, inden jeg med kun en anelse asen og masen, fik plads til det hele i bagagerummet. Oppe i lejligheden igen begyndte jeg at blive nervøs for, om han mon ville opdage noget når han kom hjem. Hvad hvis han ville skifte til shorts og opdagede at yndlingsparret manglede? Ny plan; Om morgenen havde jeg ikke fået sealed the deal helt omkring vores is-aftale. Ny SMS; “Er lige kommet hjem. Ingen bøf i Irma. Foreslår is i Dragør og derefter en tur i Irma. Kommer ned på gaden med bilnøgler og cola, så du ikke behøver at komme op.” Manden bed heldigvis på, og 3 min efter stod jeg med cola og skraldepose, og tog imod ham. Hurtigt fik jeg tilbudt at tage hans taske imod at han fik skralderen – jeg skulle nødigt ha’ han åbnede bagagerummet – og få minutter efter var vi på vej.

Planen var egentlig at jeg ville vente med at sige noget til vi nærmede os Den Blå Planet og broen, men i ren angst for at han skulle blive FOR forvirret til at kunne ændre kurs på vejen, sprang jeg allerede bomben på Amagerbrogade. Hold nu bøtte hvor var det sjovt!! Den kære strukturede militærmand som altid har styr på alting, som har næse som en sporhund og som altid lurer alting. Jeg fik virkelig taget numsen på ham og at se hans forvirrede ansigt lyse op som en sol, var alle anstrengelserne værd.

Nu har vi to dage foran os og jeg glæder mig som en lille barn! Lasse nusser rundt og pakker med forundring alle hans ting ud af kufferten. Om lidt skal vi ud at spise, holde i hånd og være kærester. Manner hvor jeg glæder mig!