Jeg elsker smukke møbler. Gerne gamle danske designklassikere, enten i nyfortolkning eller endnu bedre opstøvet brugt. Smukke møbler og interiør hvor man virkelig kan fornemme at der er kærtegnet for både design og materialer. Ja, jeg kunne nemt fylde de første 500 kvm. med alskens varianter. Problemet er bare at den slags ikke er helt billigt, og hvis der er noget jeg alligevel elsker bare en my mere end et lækkert hjem, ja så er det at rejse og opleve verden. Ligeså meget som jeg ellers elsker at købe nyt til vores hjem, ja så vil jeg næsten til enhver tid vælge et par flybilletter til nye eventyr i stedet for.

Derfor ejer vi heller ikke ret mange dyre møbler herhjemme. I stedet består vores smalle 43 kvm. mere af en blanding af IKEA, hjemmebyg, brugt og arvet og nu også Netto. I sidste uge faldt jeg nemlig over den fineste bænk, i lækkert tykt blåt velour, til bare 350 kr. nede imellem spotvarerne, og med hjem kom den altså. Problemet med den slags impulshandlinger, kombineret med at bo småt, er godt nok bare at det ikke altid er så velovervejet. Således kom bænken da også til at stå et par dage, og prikkede dermed konstant til min dårlige samvittighed over overhovedet at have bragt den indenfor. Men nu har den endelig fundet hjem ude i vores entré og jeg har igen fundet sjælefred med min impulsshopping! Den står perfekt til at sætte både tasker, indkøbsposer og og også gerne en baby fra på, og så skal man altså heller ikke undervurdere hvor lækkert det er at kunne sidde mageligt og tage sko på. Mit eneste anke har været om den fylder for meget derude, men indtil videre går det fint og ellers må vi jo tage dens plads op til revision eller sende den videre ud i verden. I så fald er det jo heldigt at den ikke har kostet en formue – selvom den nu i min optik ser både dyr og eksklusiv ud.