Podcastserien Third Ear

Det her er muligvis Danmarks mest lyttede podcast, og derfor er denne anbefaling i realiteten også overflødig. Men skulle du nu ha’ befundet dig under en sten de sidste mange år, så får du altså her lige en lille recap og et go-listen med på vejen.

Third Ear er meget kort fortalt virkelige historier om virkelige mennesker i virkelige hændelser, og mere end dét er faktisk svært at fortælle, uden at jeg kommer til at spoile for meget. Det er gribende og enormt dragende historier, og de formår ofte at få lytteren til at trippe ude på kanten af stolen med øjenbrynene helt oppe i panden. Podcasten vandt sidste år Kronprinseparrets Stjernedryspris, og det er mere end velfortjent og giver SÅ meget mening. Det er ikke uden grund at Third Ear har så mange lyttere ude i landet, for i mine øjne er det muligvis Danmarks bedste podcast.


Økologisk mørk pålægschokolade fra Løgismose

Du kommer til at hade mig for det her tip. I’m so sorry 😉 Eller måske er jeg i virkeligheden ikke, for har man ikke allerede smagt den her geniale pålægschokolade, har man endnu et stykke af himlen tilgode. Hver gang jeg introducerer et nyt menneske for den her pålægschokolade, kigger vedkommende forelsket på mig inden de glider ind i en mild form for chokolade-koma. DEN ER SÅÅÅ GOD! Den har den helt rigtige smag af rigtig chokolade, og er så tyk at du nærmest får en fornemmelse af at ha’ kommet en stribe af pladen med chokolade i slikskabet på din mad. Jeg sværger til den mørke chokolade-religion, men den fås altså også i en lys udgave til dem der foretrækker den slags blasfemiske tiltag. Den er fra Løgismose og fås i Netto til lige omkring en 30-krone.


Isterningemaskinen Icebreaker

Den her kategoriserer muligvis til at være den gadget du absolut bedst kan undvære, og alligevel vil jeg sgu’ give den en anbefaling med på vejen. Maskinen her er nemlig pissesmart, og har du nu et lige så stort et isterningeforbrug som jeg, kan den også næsten kaldes uundværlig. Jeg foretrækker de fleste af mine drikkevarer iskolde, og derfor bliver der kørt MANGE isterningerne igennem herhjemme. Indtil for et par måneder siden blev de produceret i de klassiske blå isterningeposer, og selvom de jo egentlig også er en genial opfindelse i sig selv, ja så er de altså også både besværlige og gør av på miljøkontoen. Og nu ville du måske så påpege at en gæv mand (eller kvinde) jo for pokker har opfundet isterningebakken, men dét fedteri og vandskvulperi gider jeg altså ikke. Ellers tak du! Men så er det min nye isterningemaskine kommer på banen, for det er til gengæld noget jeg kan arbejde med. Maskinen (som i øvrigt er helt og aldeles manuel og uden strøm og dikkedarer) der ikke fylder meget mere end en liter vaniljeis, fyldes med vand, hvorefter den kommes på frys i 8 timer eller hvor længe din fryser nu er om at fryse vand om til is. Og voila! Du kan nu “dreje” 12 store lækre friske isterninger ud af maskinen, hvorefter den er klar til påfyldning igen.

Nu lyder jeg som et omvandrende sponsoreret indlæg, og det er jeg altså langt fra. I stedet er jeg bare så vanvittigt begejstret for Icebreaker, at jeg faktisk ejer hele to af slagsen, og så er den dæleme altså en anbefaling værd!

Find den fx. lige her