Onsdag igen og dermed endnu en omgang onsdagsanbefalinger. I næste uge tænker jeg vi alle ligger begravet i julehygge og konfekt, og derfor skyder vi lige næste runde anbefalinger til ugen efter. Som vel så ret beset også er første runde i det nye år.. Hold nu magle vi er altså tæt på at løbe tør for 2017!

 

Podcast og P1 dokumentarserien Det perfekte offer

Dokumentarserie i fem afsnit der handler om journalisten Emil fra P1, der kommer på sporet af flere unge kvinder, der er blevet seksuelt krænket af en nattevagt på den lukkede afdeling i Region Hovedstaden. Jeg vil nødigt spoile dokumentarserien her, men blot sige at det er én af dem der fik det til at løbe koldt ned af ryggen på mig, da jeg hørte den. Hør den hvis du tør – og ikke lige skal indlægges foreløbigt..


Podcastserien Fries before guys

Ønsker du dig et par virtuelle veninder i julegave, så er Josephine og Nanna altså svaret på dine bønner! I den populære podcastserie “Fries before guys” får du et indblik i de to veninders verden, når de i hvert afsnit vender et emne, der tager udgangspunkt i det at være ung kvinde i 20’erne. Selv om jeg lander en smule uden for dén målgruppe, nyder jeg alligevel at blive taget med ind i kvindernes univers, og jeg ved også at mit kvartlivs-kriseramte jeg dengang, ville have fundet både indsigt og ro i mange af de tanker som de to kvinder deler.


Podcasten og radioprogrammet Tværs og DR3 programserien Tværs på DR3 (kan ses på dr.dk/tv)

Husker du radioprogrammet “Tværs”? Det var Tine Bryld der i mere end 30 år tog imod opkald fra rådvilde unge, der kæmpede med identitet, kærlighed, forældre eller måske bare det at være ung. Programmet genopstod tidligere på året på P3 med den nye vært Sara Bovin, og udover radioprogrammet er det indtil videre også blevet til tre programmer i DR3 serien “Tværs på P3. Begge steder er konceptet det samme som i de gamle Bryld’ske dage, men det visuelle element i tv-serien gør programmet godt og er en ekstra anbefaling værdig.