For fanden da! Årets første omgang onsdagsanbefalinger og så har jeg dæleme glemt det! Jeg var faktisk så godt som på vej i seng, da det pludselig slog mig at det jo for pokker er onsdag. Ja – hej ferie-mode! I skal dog selvfølgelig ikke snydes, og heldigvis kan jeg hurtigt trække tre lækre anbefalinger op af ærmet, som jeg syntes er værd at tjekke ud. De første seks runder af onsdagsanbefalinger har mest af alt budt på podcasts og andre digitale lækkerier (nårh ja, og så var der vist også noget med nogle honninghjerter), men egentlig har konceptet fra start været tænkt til at skulle omfavne lidt af alt det jeg holder af.  Det tager jeg derfor taget hul på i denne uge, hvor en af mine favoritter fra beautyhylden har fået lov at få en anbefaling med på vejen.

 

Podcastdokumentarserien Dobbeltmordet

Det er efterhånden snart et år siden jeg hørte podcastserien her, og alligevel er det stadig en af mine favoritter. Jeg hørte dem efterhånden som de blev udgivet, og jeg kan huske hvordan jeg hver gang sad som på nåle for at få lov at høre det næste. Dokumentarserien handler om det 70 år gamle og uopklarede dobbeltmord på Peter Bangsvej, og serien gennemgår afsnit for afsnit forskellige teorier om hvorfor ægteparret Jacobsen skulle lide den frygtelige skæbne. I jagten på sandheden interviewer de to journalister en række interessante personer, ligesom lyttere undervejs ringer ind med tips. Det er virkelig en spændende podcast og er du bare det mindste til krimi og gåder, må du ikke snyde dig selv for at lytte med her.


Podcastdokumentarserien Pigen

Podcasten her startede jeg i en sen eftermiddags-ammestund, og det var ærlig talt mest i mangel af bedre. De fleste af os husker sikkert sagen om pigen fra Kundby. En 14 årig teenager der på få måneder blev radikaliseret og planlagde et terrorangreb på to skoler i henholdsvis Fårevejle og København. Sagen havde mediernes bevågenhed i månedsvis, og derfor var jeg også overbevist om at podcasten her mest af alt var old-news og måske også en anelse tørt. Men til min store overraskelse var serien ikke blot en gengivelse af sagen som vi så den i medierne, men tager kronologisk lytteren med fra dengang det hele startede i Kundby til der falder dom i Østre Landsret. Det er både spændende og ret interessant selvom man kender sagen, og jeg endte faktisk med at sluge alle fem afsnit i rap.


Pudderdåsernes T-zone peeling

Jeg har garanteret fablet om den her før, men gør det altså lige igen – og det bliver sikkert ikke sidste gang. Jeg ELSKER nemlig Pudderdåsernes T-zone peeling og kan slet ikke undvære den i min daglige hudplejerutine. Jeg har haft væsentligt færre urenheder efter jeg tog den i brug for et par år siden, og er jeg dum nok til at glemme den i en periode, giver min hud mig kontant afregning ved kasse ét. Jeg bruger den under min ansigtscreme morgen og aften, og den kan købes for noget der ligner 200 bobs i den lokale Matas og på diverse netshops 🙂