chow mein opskrift nudler recipe

“I Danmark har jeg født, der har jeg hjemme..” Ja den del kan jeg nok ikke løbe fra og på trods af lige vel megen regn til tider, er jeg da også ganske godt tilfreds. Men SKULLE jeg nu vælge et andet så tror jeg vi må mod Asien af den ganske simple grund at jeg elsker asiatisk mad. Faktisk er de fleste af mine favoritretter asiatiske. Den her lækre Chow Mein er netop også fra kategorien favoritretter, og fungere fantastisk som tilbehør til næsten hvad som helst. Vi spiste den sammen med en spicy Kung Pao Chicken, som der selvfølgelig nok også skal komme en opskrift på en af dagene. 🙂

chow mein opskrift recipe nudler

Chow Mein

4 personer som tilbehør

  • 125 g ægnudler
  • 3 spsk vegetabilsk olie
  • 1/2 løg i tynde skiver
  • 225 g hvidkål, tyndt strimlet
  • 50 g bladselleri i skiver
  • 2 spsk soya
  • 1 dl østerssauce

Start med at koge nudlerne efter pakkens anvisninger, og sæt dem herefter til side. Kom olien i en dyb pande eller meget gerne en wok hvis du er den heldige ejer af sådan en sættes over og sættes over høj varme. Når panden er godt varm kommes kål, bladselleri og løg på, og det svitses i et par minutter. Tilsæt nudlerne og vend det hele godt rundt. Kom soya og østerssauce over og bland rundt så det fordeler sig ensartet.

Vi spiste det sammen med en lækker hot omgang Kung Pao Chicken, men det kan også bruges som tilbehør til mange andre retter eller med et stykke kød på siden.

chow mein opskrift recipe nudler

chow mein opskrift recipe nudler